Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Automatische koppeling tussen Cash en bunq vandaag live!

Plaatsingsdatum 21-07-2017
Berichtdatum 21 juli 2017

Vanaf vandaag heeft Cash Software een automatische koppeling met bunq, een tech-bedrijf met een bankvergunning. bunq heeft als enige bank een real time betaalplatform en staat erom bekend het speelveld van de financiële instellingen behoorlijk om te gooien. Voor de klanten van Cash betekent de koppeling met bunq een extra stap in de richting van totale automatisering van de boekhouding.

Helemaal in ons straatje
Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “De koppeling met bunq past op veel manieren precies in ons straatje. Onze bedrijven passen goed bij elkaar doordat gemak en eenvoud bij ons beiden voorop staan. Bunq uit dit door te gaan voor “alles via de smartphone”, bij Cash doen we dit door te zorgen voor koppelingen met alle 5 de banken die op dit moment integreren met administratiesoftware. Wij waarderen het bovendien dat bunq net als wij transparante prijzen hanteert, met een mooi aanbod is er ook geen reden om geheimzinnig te doen.

Alles via de smartphone met bunq
Dat bunq de zaken net even anders aanpakt dan andere banken is geen nieuws. Als enige bank in Nederland biedt bunq een real-time betaalplatform aan, zodat klanten altijd weten wat er op hun rekening staat. Daarnaast opent men bij bunq binnen een paar minuten een zakelijke rekening. Hiervoor is alleen een smartphone nodig. Het gebruik van alle bankenkoppelingen wordt door Cash volledig gratis aangeboden, automatisch boekhouden hoeft dus geen extra kosten met zich mee te brengen.

De totaaloplossing van CASH
De bankenkoppeling met bunq valt onder de totaaloplossing voor 100% automatisch boekhouden die Cash haar klanten biedt. Centraal bij de totaaloplossing staat het zo geautomatiseerd mogelijk “voeden” van de administratie, waarbij foutgevoeligheid, maar met name de tijd die men kwijt is drastisch afneemt. Deze koppeling draagt direct bij aan de oplossing. Exporteren en weer importeren van bankmutaties is voorbij, zelfs het boeken van de mutaties is in CASH niet nodig. Ook dat gebeurt automatisch.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Financials, ICT Innovatie
Bronvermelding Cash Software
Internet URL http://www.cash.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED