Softwarepakketten.nl

Software nieuws

In welke mate heeft de automatisering van de boekhouding invloed op de kwaliteit van managementrapportage

Plaatsingsdatum 23-07-2017
Berichtdatum juli 2017

Automatisering is tegenwoordig het onderwerp van de dag. Alles moet sneller, op elkaar aansluiten en automatisch gaan, maar zie jij als ondernemer dit uiteindelijk ook terug in de informatie die je gebruikt om je onderneming te sturen? Deze relatie onderzoek ik voor mijn scriptie ter afronding van de master Accounting & Control aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn onderzoek gaat na in welke mate de automatisering van de boekhouding invloed heeft op de kwaliteit van de managementrapportage.

Hiervoor ben ik op zoek naar ondernemers (of boekhouders, CFO’s, managers en dergelijke) die een beperkt aantal vragen wil beantwoorden over dit onderwerp. De uitkomst van de scriptie wordt gedeeld met de ondernemer indien gewenst. Hiermee kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar welk onderdeel van de administratie er meer geautomatiseerd kan worden om zo de kwaliteit van de managementinformatie te verbeteren.

Via deze link kunnen de vragen worden beantwoord: https://lnkd.in/g6jZT2f 

Het beantwoorden van de vragen neem 5 – 10 minuten in beslag. De gegevens worden als vertrouwelijk behandeld, waarbij ze alleen worden gebruikt voor dit onderzoek.

Onder de deelnemers wordt een adviesrapport verloot over uw financiële processen t.w.v. € 800.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Managementinformatie, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials
Bronvermelding Mark van de Beek

Terug

 

CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED