Softwarepakketten.nl

Software nieuws

TIE Kinetix tekent contract met gemeente Amsterdam voor e-facturatie

Plaatsingsdatum 28-07-2017
Berichtdatum Juli 2017

TIE Kinetix heeft met de gemeente Amsterdam een contract getekend om ruim 20.000 leveranciers van de gemeente in staat te stellen elektronische facturen uit te wisselen met de gemeente Amsterdam via het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix.

Ieder jaar versturen bedrijven ontzettend veel facturen naar de overheid. Omdat deze facturen grotendeels nog handmatig worden verwerkt en dit veel tijd en geld kost, zijn leveranciers van de Rijksoverheid sinds 1 januari 2017 verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen in te dienen. Bovendien moeten alle aanbestedende diensten in Europa per november 2018 e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.

E-facturen kunnen efficiënter verwerkt worden door de gemeente, en ook voor leveranciers werkt e-facturatie eenvoudiger en sneller.

Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt overheidsinstellingen oplossingen voor e-facturering met bedrijven, van groot tot klein. Het platform biedt diverse modules voor het eenvoudig en beveiligd verzenden en ontvangen van elektronische facturen in EDI/XML, PDF of via een factuurportaal.

De komende maanden zal de implementatie van de gemeente Amsterdam plaatsvinden, waarna de uitrol naar leveranciers naar verwachting begin 2018 zal starten.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding TIE kinetix
Internet URL http://www.TIEKinetix.com

Terug


Onerzoeksbureau GBNED