Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Oracle lanceert next-generation Cloud Applications

Plaatsingsdatum 10-08-2017
Berichtdatum 10 augustus 2017

Innovaties in Oracle Cloud Applications zijn een uitbreiding op de breedste, diepste en snelst groeiende cloudapplicatiesuite in de branche, zo luidt het bericht van Oracle.

Om organisaties over de hele wereld sneller te laten groeien, zich te onderscheiden van de concurrentie en hun klanten beter te bedienen, introduceert Oracle nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Cloud Applications. Versie 13 van Oracle Cloud Applications is een uitbreiding van de breedste, diepste en snelst groeiende cloudapplicatiesuite in de branche. De innovaties in deze nieuwe versie verbeteren de gebruikerservaring en bieden meer mogelijkheden voor zakelijke gebruikers door het hele bedrijf, zoals klantenservice, de financiële afdeling, HR en supply chain-professionals.

We ondersteunen organisaties, van groot tot klein, graag bij het transformeren van hun kritische bedrijfsfuncties om hun groei te stimuleren en ze te helpen competitief te blijven”, zegt Steve Miranda, executive vice president of applications development bij Oracle. “Met de nieuwste versie van Oracle Cloud Applications introduceren we honderden nieuwe innovaties, zoals grote verbeteringen van onze supply chain management-suite. Daarmee helpen we klanten bij het creëren van intelligente, connected en klantgerichte supply chains. Daarnaast introduceren we een gloednieuwe oplossing die de kloof tussen sales en klantenservice kleiner maakt en zo de klantervaring verbetert. Verder verbetert de nieuwe release ook de ervaring van gebruikers en bevat deze klantgerichte veranderingen voor human resources en financiële afdelingen.”

Oracle Cloud Applications biedt een complete, volledig geïntegreerde suite van applicaties waarmee organisaties bedrijfsflexibiliteit verhogen en kosten verlagen. De nieuwste versie bevat nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud, Oracle Customer Experience (CX) Cloud Suite, Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud. Daarnaast verbetert Oracle de algehele gebruikerservaring van Oracle Cloud Applicaties. Klanten kunnen hun ervaring nu personaliseren voor meer productiviteit, inzicht en betere samenwerking.

Categorie(n) Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Oracle
Internet URL http://www.oracle.com

Terug


Onerzoeksbureau GBNED