Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Minox koppelt banken en webshops aan de boekhouding

Plaatsingsdatum 15-08-2017
Berichtdatum 14 augustus 2017

Iedere ondernemer heeft zijn eigen processen, wensen en prioriteiten. Minox speelt hier met het Accounting Connected platform op in. Accounting Connected betekent dat ondernemers en accountants kunnen samenwerken op de manier die hen het beste past. Accounting Connected betekent ook dat de boekhouding gekoppeld wordt met andere toepassingen. Met de nieuwe koppelingen met 4 banken, 8 webshops en 2 kassasystemen komt daar nu een groot aantal nieuwe toepassingen bij.

Met het nieuwe Connected Partners programma breidt Minox haar samenwerking met andere softwareleveranciers verder uit. Onze nieuwe Connected Partners zijn:

Banking Connected
Minox heeft de eerste bankenkoppeling waarmee rechtstreeks vanuit de administratie kan worden betaald, zonder tussenkomst van internetbankieren. Hiermee loopt Bizcuit voor op PSD2 (EU-richtlijn die een revolutie in het betaallandschap moet bewerkstelligen). Betalen kan rechtstreeks vanuit de administratie met de Bizcuit app. Banksaldo's en transacties van verschillende banken zijn in te zien in één app (multibanking). De administratie is automatisch op orde dankzij de automatische bankenkoppeling.

Koppelingen: Rabobank, ING, ABN Amro, Deutsche Bank (en meer banken zullen volgen)

Webshops Connected
Koppelingen: WooCommerce, Magento, Prestashop, Opencart, Mijnwebwinkel, CCV Shop, Shopify, Lightspeed


POS Connected
Koppelingen: Lightspeed (kassa / POS)

Minox blijft innoveren en zal haar Accounting Connected platform steeds verder uitbreiden met nieuwe Connected Partners.

Categorie(n) Soort > Contentmanagement (CMS), Webshops, -tools, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, XML en EDI, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Minox
Internet URL http://www.minox.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED