Softwarepakketten.nl

Software nieuws

BizzCloud koppelt met SnelStart

Plaatsingsdatum 24-08-2017
Berichtdatum 24 augustus 2017

SnelStart heeft een paar maanden geleden een nieuwe Web API gelanceerd. Inmiddels zijn een tiental Software Partners al aangesloten op dit online platform. Van documentverwerking tot salarissoftware, en ook koppelingen met webshops. Koppelingen die de administratie verder automatiseren.

Koppeling BizzCloud Kassa en SnelStart
Deze week is de BizzCloud Kassa koppeling gelanceerd. Veel ondernemers in de detailhandel en horeca voeren hun administratie in SnelStart. Vervolgens worden verkoopgegevens uit de kassa dan vaak periodiek overgetikt of geïmporteerd in SnelStart. Dit is niet meer nodig!

BizzCloud presenteert nu als eerste een complete POS (point-of-sale) oplossing die direct koppelt met een online administratie in SnelStart. De kassa beschikt over allerlei geavanceerde opties zoals: productvarianten, CRM, klant-, voorraad- en inkoopbeheer, en speciaal voor de horeca ook: splitsen van bonnen, tafelindeling en het aansturen van de keukenprinter. Daarnaast is het eveneens mogelijk om de meest populaire webshops te koppelen.

De directe koppeling met de online administratie in SnelStart zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken en snel beter zicht krijgt op uw retail of horeca bedrijf. U houdt meer tijd over voor uw passies, zoals bijvoorbeeld uw productstrategie of de service aan uw klanten.

BizzCloud Kassa is in oplossing en prijs ook interessant voor kleine ondernemers. Gekoppeld met SnelStart hebben ondernemers hun administratie dan altijd direct beschikbaar en actueel.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED