Softwarepakketten.nl

Software nieuws

DDi Create incasseert nota's via iDeal van Bluem

Plaatsingsdatum 19-09-2017
Berichtdatum 19 september 2017

Veel financiële dienstverleners werken al met de slimme betaaldiensten van Bluem. Vandaar dat DDi, softwareontwikkelaar uit Hoofddorp, het logisch vindt de Bluem viamijnbank betaaldiensten standaard op te nemen in haar DDi Create oplossing. Dit betekend dat alle nota’s door DDi Create automatisch uitgerust worden met een zogenaamde “iDeal button”. Zodra de klant op deze button klikt neemt Bluem het over. Precies zoals we gewend zijn. De klant komt op het betaalscherm in de eigen huisstijl van de organisatie, met een prachtig conversie verhogend design. De betaalpagina is ‘responsive’ gemaakt. Klanten kunnen dus eenvoudig betalen op ieder gewenst apparaat, wat resulteert in meer transacties en een hoge klanttevredenheid.

Daarnaast is ook de multichannel ondersteuning meegenomen in de DDi Create oplossing. Via instelbare regels en informatie, aangeleverd vanuit het assurantiepakket, wordt de iDeal link toegevoegd aan de email, sms en/of als QR-code aan de papieren nota.

Betaalgemak en merkbelevenis komen samen met DDi Create en Bluem
Digitaal vertrouwen wordt steeds belangrijker. Sterker nog, het is de norm. Vandaar dat Bluem iDeal de voor de hand liggende oplossing is om toe te passen in DDi Create. In de gehele klantcorrespondentieketen tot en met betaling en weergave op het afschrift van de klant voldoet deze aan de gewenste branding. Juist deze herkenning van de huisstijl en duidelijke informatie geeft extra vertrouwen.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Soort > Treasury-, Cash en Payment management, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding DDi Information Automation Engineers
Internet URL http://www.ddi.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED