Softwarepakketten.nl

Software nieuws

FNV kiest voor Hyarchis Legal

Plaatsingsdatum 20-09-2017
Berichtdatum 20 september 2017

Vakbond FNV implementeert de software-oplossing Hyarchis Legal. De oplossing ondersteunt de FNV bij de digitale afhandeling van de juridische dienstverlening op het gebied van werk en inkomen voor de regiokantoren van de afdeling Individuele Belangen Behartiging. Het samengaan van de vier vakbonden FNV Bouw, FNV Sport, Abvakabo FNV en FNV Bondgenoten resulteerde in het gebruik van drie systemen. Om een digitale werkwijze verder door te voeren, ontstond vanuit de FNV een sterke vraag naar één overkoepelend systeem dat de samenwerking tussen medewerkers bevordert en informatie inzichtelijker maakt.

Centraal platform
De software Hyarchis Legal biedt hiervoor de oplossing. Hyarchis Legal ondersteunt digitaal werken vanaf ieder apparaat. Alle betrokkenen kunnen over een zaak communiceren via één platform: een systeem waarin alle informatie rondom een zaak centraal geregistreerd, beheerd en gedeeld wordt. De software-oplossing omvat een online werkomgeving met modules voor klantcommunicatie en documentmanagement. Met het systeem is het tevens mogelijk dat juristen van de FNV vanuit verschillende regio’s werk van elkaar overnemen, doordat alle stukken centraal worden opgeslagen. In 2018 wordt het systeem gekoppeld met de digitale omgeving van de Rechtspraak.

Categorie(n) Branche > Juridisch, Branche > Dienstverlening, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Hyarchis
Internet URL http://www.hyarchis.com

Terug

Gerelateerde berichten

Syntrus Achmea Real Estate en Finance kiest voor Hyarchis Document Management [24-07-2017]

Wehkamp kiest Hyarchis Document Composition voor efficinte verwerking hoge documentvolume [09-05-2017]

Hyarchis DMS 2015 helpt documentprocessen optimaal te ondersteunen [11-12-2014]

Online samenwerken met klanten is de toekomst binnen financile branche [21-08-2014]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED