Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Explosieve groei in vraag naar eCommerce-oplossingen SAP Hybris in eerste halfjaar 2017

Plaatsingsdatum 26-09-2017
Berichtdatum 26 september 2017

SAP SE signaleert een groeiende vraag naar SAP Hybris-oplossingen. Het afgelopen kwartaal heeft de verkoop van de oplossingen van SAP voor e-commerce en customer engagement dubbele groeicijfers laten zien. Het aantal deals voor meerdere cloud-oplossingen steeg in het eerste halfjaar van 2017 met 40 procent ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor.

Een complete front office-oplossing
De groeiende vraag volgt kort na de toevoeging van meerdere nieuwe, verbeterde en uitgebreide oplossingen aan het productportfolio van SAP Hybris. Dit zijn oplossingen op het gebied van verkoop, dienstverlening, e-commerce, marketing en omzetgeneratie. Zo maakt de nieuwe release van SAP Hybris Commerce Cloud het eenvoudiger voor bedrijven om een boeiende en gepersonaliseerde winkelervaringen te realiseren. Eerder dit jaar vond de introductie plaats van SAP Hybris Revenue Cloud, een oplossing die nieuwe mogelijkheden biedt voor prijsbepaling, het configureren van bestelprocessen, het uitbrengen van offertes, orderbeheer en automatische facturatie voor abonnementen.

Voldoen aan klantverwachtingen met SAP Hybris
B2B- en B2C-bedrijven staan onder druk om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de veeleisende klant, op het gebied van gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde ervaringen. Hierdoor wordt er steeds meer geïnvesteerd in front office-oplossingen. Enkele voorbeelden van succesvolle implementaties van SAP Hybris oplossingen zijn:

  • Kaeser Kompressoren, een Duitse fabrikant van vacuüm- en persluchtproducten, heeft cloudoplossingen voor verkoopprocessen, klantenservice, marketing en e-commerce geïmplementeerd. Hierdoor is zij nu in staat al haar wereldwijde productdata en digitale informatie samen te brengen om de bedrijfsefficiëntie te vergroten met effectieve voorspellende analyses.
        
  • Arsenal Football Club, heeft haar webwinkel ArsenalDirect.com getransformeerd om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag en verwachtingen van haar wereldwijde supporters. Arsenal heeft onder andere een stijging van het aantal mobiele transacties met 86% bewerkstelligd en daarbij een toename van de totale omzet met 42% gerealiseerd.
       
  • Infonavit, de grootste hypotheekverstrekker van Latijns-Amerika, had de wens beter te kunnen anticiperen op de behoeften van klanten en daarbij de interactie met de klant te verbeteren. Naast predictive analytics en de oplossing SAP Hybris Service Cloud koos Infonavit voor de oplossing SAP Hybris Billing, die zij samen met SAP Hybris Commerce en SAP Hybris Marketing inzet.

Het aanbod van SAP Hybris-oplossingen voor verticale markten groeit. Voorbeelden zijn een nieuwe oplossing voor de communicatie met burgers in de publieke sector, een oplossing voor de reisbranche en voortdurende investeringen in de verbetering van accelerators voor het SAP Hybris Commerce-platform voor onder meer de telecomsector, financiële dienstverlening en mediawereld.

Categorie(n) Soort > eBusiness, Branche > Dienstverlening, Branche > Financials
Bronvermelding SAP Hybris
Internet URL http://www.hybris.com

Terug


Onerzoeksbureau GBNED