Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Accept neemt deel aan pilot SBR met BDO en Deloitte

Plaatsingsdatum 27-09-2017
Berichtdatum 27 september 2017

Accept Software neemt deel aan de SBR pilot ‘begeleide implementatie deponering middelgroot’. Deze pilot vindt plaats in de maanden september tot en met november 2017.

De pilot is een initiatief van de Kamer van Koophandel (KvK) en Logius. Accountantskantoren en softwareontwikkelaars werken in de pilot samen om ervaringen op te doen rondom het deponeren van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen in de keten.

Deloitte en BDO zullen gedurende deze pilot XBRL instances met behulp van SBR Verwerker opstellen. Tevens zullen zij met behulp van SBR Viewer de inhoud van deze instances renderen. Naar de mening van beide accountantskantoren is SBR Verwerker een gebruiksvriendelijke tool die dusdanig is opgezet, dat deze tool alle entrypoints van de KvK ondersteunt. Daarnaast gebruikt Accept moderne technologieën die passen bij de infrastructuur van beide kantoren.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Assuring (incl. certificeren en compliance), SBR / XBRL , Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Accept Development
Internet URL http://www.acc.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED