Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Accept neemt deel aan pilot SBR met BDO en Deloitte

Plaatsingsdatum 27-09-2017
Berichtdatum 27 september 2017

Accept Software neemt deel aan de SBR pilot ‘begeleide implementatie deponering middelgroot’. Deze pilot vindt plaats in de maanden september tot en met november 2017.

De pilot is een initiatief van de Kamer van Koophandel (KvK) en Logius. Accountantskantoren en softwareontwikkelaars werken in de pilot samen om ervaringen op te doen rondom het deponeren van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen in de keten.

Deloitte en BDO zullen gedurende deze pilot XBRL instances met behulp van SBR Verwerker opstellen. Tevens zullen zij met behulp van SBR Viewer de inhoud van deze instances renderen. Naar de mening van beide accountantskantoren is SBR Verwerker een gebruiksvriendelijke tool die dusdanig is opgezet, dat deze tool alle entrypoints van de KvK ondersteunt. Daarnaast gebruikt Accept moderne technologieën die passen bij de infrastructuur van beide kantoren.

Categorie(n) SBR / XBRL , Soort > Externe verslaggeving, Branche > Accountantskantoren, Assuring (incl. certificeren en compliance)
Bronvermelding Accept Development
Internet URL http://www.acc.nl

Terug

Gerelateerde berichten

SBR Verwerker en SBR Viewer gereed voor definitieve versie NT12 [20-11-2017]

SBR Verwerker en SBR Viewer gereed voor betaversie NT12 [19-09-2017]

Op begrijpelijke, consistente en herkenbare wijze presenteren van SBR rapportages [21-03-2017]

SBR Verwerker gereed voor definitieve versie BT11.0 [12-12-2016]

SBR Verwerker gereed voor definitieve versie NT11.0 voor Belastingdienst, CBS en KvK [24-11-2016]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED