Softwarepakketten.nl

Software nieuws

The Hague Security Delta verwelkomt Britse cybersecurityspecialist CyNation

Plaatsingsdatum 27-09-2017
Berichtdatum 27 september 2017

Het Britse informatiebeveiligingsbedrijf CyNation opent een nieuw kantoor in Den Haag. CyNation helpt organisaties met het verbeteren van informatiebeveiliging en compliance door middel van innovatieve, end-to-end-oplossingen voor digitale veiligheid en naleving van richtlijnen op het gebied van gegevensbescherming. Het bedrijf kondigde zijn komst officieel aan tijdens de drukbezochte Cyber Security Week. Steve Berry, voorzitter van CyNation, ontving tijdens de openingsceremonie in The Hague Security Delta een welkomstcadeau van Chris van Voorden, hoofd Foreign Investments van InnovationQuarter.

Kwetsbaarheden verruilen voor mogelijkheden
Grote en kleine organisaties in alle branches hebben te maken met continue digitale bedreigingen en steeds strengere eisen op het gebied van informatiebeveiliging, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU. Om hiermee om te gaan, moeten organisaties hun cybersecurity op een totaal andere manier aanpakken. CyNation ziet in automatisering de ideale oplossing en wil organisaties helpen effectiever en efficiënter om te gaan met digitale gevaren en naleving van richtlijnen. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen waarmee digitale veiligheid en compliance op ieder moment inzichtelijk zijn, wat zowel onmiddellijke herstelacties als real-time rapportages mogelijk maakt.

Aanwinst voor Haagse securitycommunity
Den Haag staat internationaal bekend als Stad van Vrede, Recht en Veiligheid. De stad biedt CyNation de ideale zakelijke omgeving en een centraal gelegen springplank voor uitbreiding naar het Europese vasteland. Bovendien heeft CyNation door zijn lidmaatschap van The Hague Security Delta (HSD) een plek gevonden in het hart van het leidende veiligheidscluster van Europa. HSD is een community van bedrijven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen die een nieuwe markt vormt voor buitenlandse bedrijven en een platform voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve initiatieven. Het cluster is gevestigd op de HSD Campus: het innovatiecentrum voor de securityindustrie, met living labs, trainingsfaciliteiten en flexibele kantoor- en vergaderruimte.

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, Soort > ICT beheer en beveiliging
Bronvermelding CyNation / InnovationQuarter
Internet URL http://www.cynation.com

Terug

 

CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED