Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Aanbieder van blockchainplatforms KrypC Technologies opent Europees kantoor in Den Haag

Plaatsingsdatum 28-09-2017
Berichtdatum 28 september 2017

KrypC Technologies, een snelgroeiende internationale aanbieder van blockchainplatforms, heeft voor Den Haag gekozen als locatie voor zijn Europese hoofdkantoor. Dit besluit werd vandaag officieel bekendgemaakt tijdens de Cyber Security Week. KrypC Technologies heeft zijn hoofdkantoor in de VS en een R&D-centrum in Bangalore (India), en heeft nu Den Haag uitgekozen als uitvalsbasis voor expansie naar Europa. Tijdens de welkomstceremonie ontving Ravi Jagannathan, CEO van KrypC, een speciale welkomstplaquette uit handen van de Haagse wethouder Karsten Klein. Zijne Excellentie Venu Rajamony, ambassadeur van India, hield bij de feestelijke gelegenheid een speech waarin hij de warme banden tussen India en Nederland memoreerde.

Bedrijfsklare blockchainplatforms
KrypC Technologies, van oorsprong een softwareontwikkelaar, helpt met zijn blockchainplatforms overheidsinstanties en bedrijven in elke sector op weg bij de implementatie van blockchaintechnologie. KrypC werkt samen met grote bedrijven om de geavanceerde mogelijkheden van blockchain binnen bereik van beslissers te brengen en helpt hen de toegevoegde waarde van blockchaintoepassingen voor hun organisatie te ontdekken. KrypC heeft ook de belangstelling van andere snelgroeiende technologie- en softwarebedrijven, die inzien dat zij dankzij de platforms en oplossingen van KrypC sneller klaar zijn voor de inzet van blockchain.

De oprichters van KrypC Technologies hebben veel technische en operationele ervaring en brede kennis op het gebied van encryptie, beveiliging, cloud computing, het Internet of Things en blockchaintechnologie. Eerder stonden ze aan de wieg van een van de grootste Indiase certificeringsautoriteiten voor digitale handtekeningen en een door de centrale bank geautoriseerde Indiase aanbieder van mobiele betalingen. Ze zijn houder van verschillende patenten en hebben bijgedragen aan tal van opensourcetechnologieën en -blockchainprotocollen.

Ravi Jagannathan vertelt: “Blockchain is op dit moment nog een opkomende technologie, maar zal binnen korte tijd gebruiksklaar zijn voor bedrijven. Tegelijk ontwikkelt de technologie zich zo snel, en is er zo veel expertise nodig voor echte bedrijfsklare oplossingen, dat het voor veel bedrijven en instellingen steeds moeilijker wordt de ontwikkelingen bij te houden. Wij lossen dit probleem op door onze cliënten te voorzien van platforms en oplossingen, aangepast aan hun specifieke wensen en gebouwd met de nieuwste en meest geavanceerde blockchainprotocollen en encryptieframeworks.”

Onze cliënten willen van A naar B, maar daarvoor hoeven ze niet zelf de motor te bouwen om per auto te reizen. Wij hebben al een auto met motor voor hen gebouwd. Met onze producten en platforms komen ze snel en efficiënt op hun bestemming.”

Categorie(n) ICT Innovatie, Blockchain
Bronvermelding KrypC Technologies
Internet URL http://www.krypc.com

Terug

Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED