Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR

Plaatsingsdatum 28-09-2017
Berichtdatum 28 september 2017

Meer dan zeshonderd accountants- en administratiekantoren gebruiken RADAR CRM om de werkprocessen te automatiseren. Deze oplossing van RADAR software is nu direct te koppelen met de online administratie in SnelStart. Zo worden klantgegevens en facturen automatisch doorgezet naar de boekhouding in SnelStart.

Een adreswijziging of nieuwe klant hoeft op deze manier niet meer op twee plekken te worden ingevoerd. RADAR CRM kan op deze manier worden ingezet als hét centrale klantenbestand voor de administratie in SnelStart. Bovendien worden alle facturen die in RADAR worden verwerkt, automatisch en direct geboekt in de debiteurenadministratie in SnelStart. Met deze koppeling biedt RADAR een mooie oplossing voor kantoren die verder willen automatiseren.

Door koppelingen met diverse oplossingen van partners wordt het boekhoudplatform van SnelStart steeds breder. De nieuwe webservices zijn makkelijker te implementeren, waardoor het voor meer partners interessant is om aan te sluiten. Een ondernemer doet meer dan alleen maar boekhouden. SnelStart maakt daarom naast boekhouden ook samenwerken makkelijk!

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding SnelStart en RADAR software
Internet URL http://www.snelstart.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Bouwershub wint eerste SnelStart Startup Prijs [27-06-2019]

Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs [20-02-2019]

Bankkoppeling SnelStart met ING en Triodos [03-07-2018]

SnelStart opent kantoor in Alkmaar [15-03-2018]

SnelStart: snel en simpel online rekeningen versturen [29-11-2017]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED