Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR

Plaatsingsdatum 28-09-2017
Berichtdatum 28 september 2017

Meer dan zeshonderd accountants- en administratiekantoren gebruiken RADAR CRM om de werkprocessen te automatiseren. Deze oplossing van RADAR software is nu direct te koppelen met de online administratie in SnelStart. Zo worden klantgegevens en facturen automatisch doorgezet naar de boekhouding in SnelStart.

Een adreswijziging of nieuwe klant hoeft op deze manier niet meer op twee plekken te worden ingevoerd. RADAR CRM kan op deze manier worden ingezet als hét centrale klantenbestand voor de administratie in SnelStart. Bovendien worden alle facturen die in RADAR worden verwerkt, automatisch en direct geboekt in de debiteurenadministratie in SnelStart. Met deze koppeling biedt RADAR een mooie oplossing voor kantoren die verder willen automatiseren.

Door koppelingen met diverse oplossingen van partners wordt het boekhoudplatform van SnelStart steeds breder. De nieuwe webservices zijn makkelijker te implementeren, waardoor het voor meer partners interessant is om aan te sluiten. Een ondernemer doet meer dan alleen maar boekhouden. SnelStart maakt daarom naast boekhouden ook samenwerken makkelijk!

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding SnelStart en RADAR software
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug

Gerelateerde berichten

SnelStart opent kantoor in Alkmaar [15-03-2018]

SnelStart: snel en simpel online rekeningen versturen [29-11-2017]

Zenvoices werkt samen met SnelStart [24-11-2017]

BizzCloud koppelt met SnelStart [24-08-2017]

SnelStart koppelt met TriFact365 voor volledig automatische factuurverwerking [10-08-2017]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED