Softwarepakketten.nl

Software nieuws

4Accountancy levert nieuwe dienst voor accountants met behulp van MUIS Software

Plaatsingsdatum 03-10-2017
Berichtdatum 3 oktober 2017

MUIS Software, leverancier van administratieve software voor accountants en (handels)ondernemers, is verheugd 4Accountancy te verwelkomen in hun pand. Beide partijen zetten belangrijke stappen in de automatisering van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. De combinatie van innovatieve administratieve software en jarenlange ervaring op het gebied van administratieve verwerking maakt een mooie nieuwe dienst mogelijk exclusief voor accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Het nieuwe bedrijf genaamd 4Accountancy richt zich, onder leiding van Sander Duin, op de automatisering, advisering en ontzorging van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. 4Accountancy levert backofficediensten als het boeken, controleren en rapporteren van klantadministraties exclusief aan voorgenoemde kantoren met behulp van de software van MUIS Software. Belangrijk uitgangspunt bij de samenwerking tussen beide partijen is dat de bedrijven vanuit hun eigen specialisme opereren en cliënten bedienen op specifieke terreinen. 4Accountancy bedient enkel accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren en niet de eindklant. De accountant blijft altijd het aanspreekpunt van de eindklant; 4Accountancy geeft de accountant rugdekking en verzorgt de backoffice achter de schermen.

Sander Duin zegt hierover: “4Accountancy levert geen concurrerende diensten voor de relaties in de accountancysector, maar levert juist aanvullende diensten zodat accountants zich puur kunnen focussen op het adviseren van hun cliënt. Schaarste aan goede accountants bij kantoren wordt hiermee onder andere opgevangen”.

Oprichter en algemeen directeur Sander Duin is zeer ervaren op financieel vlak en voorziet een grote vraag vanuit de accountancysector. Voor RSM was hij als relatiebeheerder en procesmanager verantwoordelijk voor een groot aantal klantadministraties en het verbeteren van het werkproces.

Sander Duin geeft aan heel trots te zijn op deze stap in zijn carrière. ‘’Ik ben ervan overtuigd dat we met 4Accountancy een verschil zullen maken in de accountancymarkt, waar een schaarste ontstaat aan goede en ervaren accountants. Met 4Accountancy leveren we een volledig geautomatiseerd platform voor accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Dit doen wij met behulp van MUIS Software, waarbij de verwerkingsstraat van MUIS een centrale rol speelt in het automatiseren van de administraties”.

Mattijs Wilms, algemeen directeur van MUIS Software, voegt hieraan toe: ‘’Sander kan met 4Accountancy accountants- en administratiekantoren geweldig ondersteunen. Dat 4Accountancy alléén accountants- en administratiekantoren bedient, is een belangrijke keuze. MUIS maakt al 33 jaar software voor accountants- en administratiekantoren en blijft zich hierin ontwikkelen om de kantoren blijvend te ondersteunen in hun administratieve proces en adviserende rol naar hun klanten. De kantoren krijgen er in feite op de achtergrond medewerkers bij die het administratieve voorwerk doen, zodat zij zich kunnen richten op de advisering van hun klanten en hun praktijk kunnen laten groeien zonder investering”.

Meer over 4Accountancy...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL http://www.muis.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten [08-12-2017]

UBL Cloud uitgebreid met 100% factuurherkenning en verkoopfacturen [27-09-2017]

MUIS realiseert automatische koppeling met Knab [27-09-2017]

MUIS Software realiseert nieuwe kassakoppelingen in iMUIS Online [22-05-2017]

Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software [04-04-2017]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED