Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Trust International start samenwerking met CONTENTSERV en XSARUS

Plaatsingsdatum 03-10-2017
Berichtdatum 3 oktober 2017

Het digital lifestyle accessoire merk Trust International heeft voor de Product Informatie- en Digital Asset Management (PIM/DAM) oplossing van CONTENTSERV gekozen, met XSARUS als implementatiepartner.

Trust International zit middenin de transitie van een maatwerk IT-applicatie landschap naar een meer robuust en gestandaardiseerd IT-applicatie landschap gebaseerd op best of breed applicaties. In deze transitie is de overtuiging te starten met het centraliseren van productinformatie in een zelfstandig PIM/DAM-systeem.

Martin Verhoeven, CFO Trust International: “We zien dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan correcte productinformatie. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te realiseren. Echter is dit met het steeds uitgebreidere assortiment een grote uitdaging. Doordat onze huidige data in verschillende systemen wordt opgeslagen, zijn processen rondom het creëren, verrijken, beheren en publiceren van productinformatie inefficiënt ingericht. Dat heeft gevolgen voor de kwaliteit. Daarom zijn we blij dat we dit nu aan kunnen pakken door samen te werken met CONTENTSERV en XSARUS.”

In CONTENTSERV vindt Trust International de perfecte oplossing voor hun productinformatie uitdaging. Het webbased content platform maakt het mogelijk om alle productinformatie vanuit één locatie te verwerven, beheren, onderhouden en te publiceren. Zo versnellen niet alleen processen aanzienlijk, maar kan ook flexibeler worden ingespeeld op de behoeften van de markt. Door standaard rijke functionaliteiten, gebruikersvriendelijkheid en uitgebreide configuratie mogelijkheden kan Trust International snel aan de slag om de gewenste functionaliteiten te implementeren. De standaardoplossing van CONTENTSERV sluit uitstekend aan op het vernieuwde en toekomstige systeemplatform van Trust International.

XSARUS
In XSARUS vindt Trust International een uitstekende implementatiepartner voor de PIM-oplossing van CONTENTSERV. Met ruime ervaring in complexe IT-vraagstukken bij zowel retail- als brand organisaties is XSARUS inmiddels expert op dit gebied.

Eerder al implementeerde XSARUS PIM-oplossingen bij organisaties als Wehkamp, Sacha, Sunware, Elho en Pon Bike. Dat nu ook het toonaangevende merk Trust International kiest voor XSARUS als implementatiepartner is een groot compliment.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Branche > ICT bedrijven
Bronvermelding CONTENTSERV
Internet URL http://www.contentserv.com

Terug

Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED