Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Inkomende facturen binnen 5 minuten verwerkt

Plaatsingsdatum 10-10-2017
Berichtdatum 10 oktober 2017

Helder en prettige aanpak
Arnold van Dijk, Finance Director, FlexiForce vertelt: “De stapels facturen, volle archiefkasten en de vele malen dat dezelfde factuur van hand tot hand ging, waren voor ons de aanleidingen om te gaan digitaliseren. Ook de authorisatie was een probleem. Goedkeurders zijn niet altijd op kantoor en daardoor kunnen zij de papieren en geprinte facturen niet snel controleren. Wij wilden daarom een efficiency verbetering in de factuurverwerking en uiteraard ook met de tijd meegaan. Via Google hebben wij mogelijke leveranciers gezocht en zelf een business case gemaakt van wat het mocht en kon gaan kosten. ISProjects was niet de goedkoopste maar gaf wel het beste gevoel. Prettige open gesprekken en een heldere aanpak. Samen met ISProjects hebben wij gekeken wat de beste aanpak zou zijn voor onze organisatie en ERP Pakket.

Sympathieke en kundige medewerkers
Wij zijn april vorig jaar van start gegaan. Er werd vanzelfsprekend van FlexiForce verwacht dat wij de juiste gegevens aan zouden leveren. Ivo Smulders was onze consultant van ISProjects. Een zeer sympathieke man waar wij prettig mee samen gewerkt hebben. Hij wees ons onder andere op punten waar wij op moesten letten om ISP-Invoice met de juiste gegevens te vullen. Items zoals btw en het matchen van inkooporders gaven mooie uitdagingen. Deze hebben we samen aangepakt, waardoor er nu een goed lopend pakket staat,” gaat van Dijk verder.

Facturen overal direct zichtbaar en minder werkdruk
Wij ervaren de voordelen onder andere in de vastlegging van de audit-trail. Bij een controle zien we in het systeem direct de facturen met de complete boekingsgang én wie wat gedaan heeft. Daarnaast is het zeer prettig dat we zowel in ISP-Invoice als in MS Dynamics AX alle facturen mét audit-trail kunnen bekijken. Iedereen was vooraf al enthousiast om de factuurverwerking te gaan digitaliseren. Nu in de praktijk zijn wij ook zeer positief. De crediteurenadministratie komt aan andere werkzaamheden toe. We hadden vooraf uitgerekend dat wij ongeveer 15 minuten per factuur bezig waren; inschrijven, registreren, matchen, archiveren, opzoeken, enzovoorts. Nu zijn we in ongeveer 5 minuten klaar met de verwerking van een inkomende factuur! Daardoor kunnen wij nu meer werk aan met hetzelfde aantal medewerkers zónder dat men dit als teveel werkdruk ervaart,” sluit van Dijk af.

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding ISProjects
Internet URL http://www.isprojects.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED