Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Atos lanceert data encryptie-oplossing in de strijd tegen cyberaanvallen

Plaatsingsdatum 18-10-2017
Berichtdatum 18 oktober 2017

Atos introduceert Trustway Data Protection: een nieuwe veelomvattende data encryptie-oplossing voor de beveiliging van vertrouwelijke data en een effectieve invulling van datasecurity om het risico van cyberaanvallen te verkleinen. Dit robuuste platform stelt bedrijven in staat om vertrouwelijke gegevens ongeacht de locatie te beveiligen, beheren en migreren, of dit nu in een virtuele, publieke, private of hybride cloud-omgeving is.

Deze nieuwe oplossing combineert de Trustway Hardware Security Module (HSM) met oplossingen uit het ‘Gemalto Software Inside’ Data Protection-aanbod van Atos. Hiermee biedt zij klanten een complete end-to-end en geïntegreerde data encryptie-oplossing voor een transparante en efficiënte beveiliging van data op alle niveaus van zakelijke dataopslag, inclusief applicaties, databases, opslagsystemen en virtuele machines, met gebruikmaking van encryptie en tokens.

Trustway Data Protection stelt organisaties in staat om te voldoen aan nieuwe internationale regelgeving: de Europese General Data Protection Regulation (GDPR), de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) en de Amerikaanse Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). De oplossing is vanaf nu verkrijgbaar en compatible met de omgevingen van leidende leveranciers.

We kunnen onze klanten nu ondersteunen met een end-to-end oplossing voor de beveiliging van hun data. Deze nieuwe oplossing betekent een versterking van onze leidende positie op het gebied van cybersecurity en als Europese leverancier van cryptografie”, aldus Alexis Caurette, VP en hoofd Cybersecurity Products van Atos.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Eén gecentraliseerde oplossing voor de gehele organisatie met gestandaardiseerde data-encryptie
  • Strikt beveiligde omgeving: de HSM-architectuur is gecertificeerd met CC EAL4+ en heeft de ANSSI Reinforce-kwalificatie (het hoogste niveau voor niet-militaire producten)
  • Modulaire architectuur die Chief Information Security Officers in staat stelt om te voldoen aan behoeften van operationele teams op het gebied van encryptie. 
Categorie(n) Soort > ICT beheer en beveiliging
Bronvermelding Atos
Internet URL http://www.atos.net

Terug

Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED