Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuwe koppelingen en importfuncties voor e-Boekhouden

Plaatsingsdatum 19-10-2017
Berichtdatum 19 oktober 2017

Om de boekhouding nog verder te automatiseren heeft e-Boekhouden de afgelopen periode zeven nieuwe koppelingen en importfuncties gerealiseerd.

Kassakoppeling iZettle
Dankzij de nieuwe kassakoppeling met iZettle worden de contante betalingen, pintransacties, payment fee en refunds automatisch in uw administratie geplaatst. Direct vanuit uw iZettle-internetkassa in e-Boekhouden.nl.

Automatische koppeling met Pay.nl
Ook sinds kort beschikbaar: de automatische koppeling met betaalprovider Pay.nl. Dankzij deze koppeling hoeft u de betalingen vanuit Pay.nl niet meer te importeren in uw boekhouding, maar wordt dit iedere 2 uur automatisch gedaan.
Koppeling met Nmbrs salarisadministratie

Koppeling salarisadministratie via Nmbrs
Koppel uw Nmbrs-account aan e-Boekhouden.nl. Uw loonjournaalposten worden zo iedere dag automatisch met uw boekhouding gesynchroniseerd. 
 
Crm-koppeling Yoobi
Sinds enkele weken hebben we ook een koppeling met crm-systeem Yoobi. Klant- en financiële gegevens worden automatisch in uw boekhouding geplaatst. Bovendien worden de betalingen vanuit e-Boekhouden.nl ook weer geautomatiseerd in uw Yoobi-systeem verwerkt.

Koppeling met Bizzcloud
Werkt u met het kassasysteem Bizzcloud? Koppel uw kassa aan e-Boekhouden.nl en uw omzet wordt automatisch in uw boekhouding geplaatst. Zo heeft u uw kassa en administratie altijd gesynchroniseerd en up-to-date.

Importfunctie Loon Salarissoftware
U kunt vanaf nu uw loonjournaalposten vanuit Loon Salarissoftware direct importeren in e-Boekhouden.nl. Dankzij deze handige importfunctie hoeft u dus nooit meer handmatig gegevens over te nemen of te knippen/plakken.

Koppeling met Studieplanner Pro
Sinds vorige week is er ook een koppeling met Studieplanner Pro. De facturen vanuit Studieplanner Pro worden automatisch voor u klaargezet in uw boekhouding. U hoeft deze alleen nog maar te controleren en met een druk op de knop te verwerken.

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding e-Boekhouden.nl
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl

Terug

Gerelateerde berichten

e-Boekhouden.nl bestaat 15 jaar en viert feest [04-01-2018]

e-Boekhouden.nl geeft 3 maanden gratis boekhouden cadeau [02-12-2017]

e-Boekhouden.nl legt koppelingen met iZettle, Nmbrs en Pay.nl [20-09-2017]

e-Boekhouden.nl ontvangt Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden [29-08-2017]

e-Boekhouden.nl koppelt als eerste boekhoudprogramma met Shopify webshopsoftware [31-05-2017]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED