Softwarepakketten.nl

Software nieuws

CRM Partners lanceert AgriLife: gestandaardiseerd CRM-platform voor de agrarische sector

Plaatsingsdatum 26-10-2017
Berichtdatum 26 oktober 2017

Voor ieder agrarisch bedrijf dat de boer als klant heeft, is er nu een nieuwe marktspecifieke CRM-oplossing beschikbaar: AgriLife. Dit is een gestandaardiseerde CRM-oplossing voor leveranciers en distributeurs in de agrarische markt, ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics 365 online. CRM Partners ontwikkelde dit product op basis van haar jarenlange ervaring in de agrarische sector. Het bedrijf heeft alle veelvoorkomende processen gevat in één systeem en biedt hiermee een oplossing die voldoet aan de specifieke behoeften en eisen binnen de sector. Doordat de oplossing grotendeels al is geconfigureerd kunnen bedrijven zich binnen een CRM-project focussen op de unieke functies die ze nodig hebben, waardoor ze uiteindelijk de relatie met de boer kunnen verstevigen. Inmiddels zetten o.a. Certis en Voergroep Zuid AgriLife al succesvol in.

Unieke functies
AgriLife is toegespitst op leveranciers van het boerenbedrijf op het gebied van vee, gewassen en materieel. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld specifieke bedrijfsgegevens van de boer en tuinder vastleggen (zoals het aantal koeien, type gewas of onderhoudscontract van de tractor). Ook kunnen zij leveringsdetails raadplegen. Al deze sectorspecifieke functies bieden leveranciers en distributeurs veel mogelijkheden om klantgerichter en efficiënter te werken. Dit is in deze markt zowel cruciaal voor het succes van de directe toeleveranciers als voor alle bedrijven in de waardeketen van en naar de boer, zoals fabrikanten van landbouwmechanisatie én hun dealers, premixbedrijven én mengvoerfabrikanten en gewassenveredelaars én hun distributeurs.

Een ander voordeel van AgriLife is dat bedrijven profiteren van de doorontwikkeling van het product door CRM Partners. Zo wordt op dit moment gewerkt aan een machine learning functionaliteit, om bijvoorbeeld op basis van ordergedrag de churn te voorspellen. Leveranciers beschikken hierdoor altijd over de laatste versie en hoeven zich niet te bekommeren om de doorontwikkeling van het product.

Categorie(n) Branche > Landbouw, tuinbouw en visserij, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED