Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Twee financile dienstverleners kiezen voor partnership DDi

Plaatsingsdatum 26-10-2017
Berichtdatum 26 oktober 2017

Softwareontwikkelaar DDi uit Hoofddorp heeft na de introductie van de Transaction Robot voor financiële dienstverleners begin dit jaar al meerdere organisaties uit de financiële sector geholpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Zo kozen onlangs een grote verzekeringsmaatschappij en een coöperatie uit de sector voor automatische factuurverwerking met de Transaction robot van DDi.

Factuurverwerking geautomatiseerd met DDi Transaction Robot
Met de inzet van de DDi Robot wordt de verwerking van alle elektronische, digitale (o.a. pdf) en/of papieren inkoopfacturen bij deze twee financiële dienstverleners in één uniform proces verzorgt. Op de achtergrond wordt iedere factuur door de Transaction robot gelezen, geregistreerd en voorzien van een codering. Gekoppeld met het gebruikte boekhoudpakket. Voor deze twee projecten is er een koppeling gerealiseerd met de ERP Systemen Exact en FIS2000. De workflow module zorgt ervoor dat iedere factuur het juiste fiatteringsproces doorloopt. Na finale akkoord wordt de gehele boeking klaargezet in het financiële pakket voor finale boeking en opgeslagen in het juiste digitale dossier. Hierdoor zal de behandeltijd per factuur enorm afnemen en ontstaat er meer grip op het proces. De status van iedere factuur is op ieder moment digitaal opvraagbaar.

In de toekomst is de software naar wens uit te breiden naar het DDi Automation Platform waarmee meerdere werkprocessen binnen deze organisaties geautomatiseerd kunnen worden.

Categorie(n) Soort > Inkoop & Purchase to pay, Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding DDi Information Automation Engineers
Internet URL http://www.ddi.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED