Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Deloitte LLP verkleint verkooprisicos met voice analytics-applicatie op basis van OutSystems

Plaatsingsdatum 30-10-2017
Berichtdatum 30 oktober 2017

Zakelijk dienstverlener Deloitte LLP heeft met het Low-Code platform van OutSystems binnen vijf maanden de nieuwe applicatie BEAT ontwikkeld. BEAT staat voor Behavioural and Emotional Analytics Tool en is geheel gebaseerd op voice analytics. Met behulp van geavanceerde cognitieve technologie en machine learning-modellen, controleert deze applicatie voice-interacties met potentiële klanten op risico’s aan de hand van spraak-, gedrags- en emotionele tendensen. Door deze technologie worden mogelijke riskante verkoopinteracties gesignaleerd, zonder dat de verkopende organisatie handmatig duizenden transacties moet controleren.

De BEAT-applicatie is tot stand gekomen met de nieuwe connectors die zijn toegevoegd aan het Low-Code platform van OutSystems. Deze connectors brengen inzichten sneller binnen handbereik en onderstrepen de kracht van IT als aanjager van digitale transformatie. Het gaat hierbij om de functionaliteiten voor de eenvoudige integratie met Artificial Intelligence, Internet of Things en machine learning met bedrijfsapplicaties. Deloitte is een van de bedrijven die de nieuwe functionaliteiten al succesvol heeft toegepast in de BEAT-applicatie.

Rui Vaz, partner bij Deloitte: “De inzet van kunstmatige intelligentie in onze BEAT-applicatie heeft de tijd en kosten voor het evalueren van verkoopgesprekken drastisch verminderd. Hierdoor zijn de regels van het salesspel flink veranderd.”

Eén van de succesfactoren van het OutSystems platform is de eenvoud waarmee snel nieuwe applicaties te ontwikkelen zijn”, vertelt Willem van Enter, Vice President EMEA bij OutSystems. “Deloitte heeft met ons Low-Code platform in minder dan een week een proof of concept ontwikkeld, waarna de verdere uitrol van de BEAT-applicatie snel en soepel volgde. Deloitte is een van de eerste bedrijven die de vruchten plukt van de nieuwe connectors van OutSystems. Ik ben trots dat wij met deze uitbreiding bijdragen aan het innovatievermogen van Deloitte, nu en in de toekomst.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Big data, Robotic (accounting), Soort > Kantoorautomatisering
Bronvermelding OutSystems
Internet URL http://www.outsystems.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED