Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor blijft innoveren en investeren in oplossingen voor asset management, materiaalbeheer en procurement

Plaatsingsdatum 13-11-2017
Berichtdatum 13 november 2017

Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, komt met een nieuwe versie van zijn Infor Enterprise Asset Management-oplossing waarmee bedrijven proactief assets, asset-informatie en onderhoudsactiviteiten kunnen beheren. Versie 11.3.2 is algemeen beschikbaar in de cloud en via Infor CloudSuite Facilities Management en biedt verschillende nieuwe functies voor tracking, mobiliteit en beheer. Infor EAM biedt verschillende branchespecifieke functies die het beheer van assets voor zowel productie-, facility-, life sciences- en transportbedrijven als gemeenten en organisaties in de publieke sector vergemakkelijken.

De nieuwste versie van Infor EAM bevat belangrijke updates voor het Nonconformity-scherm en -tabblad van de Work Order en de schermen Assets, Positions en System. Deze tonen nu extra attributen van een werkorder en de apparatuur die is gekoppeld aan de observatie. Dit helpt gebruikers om selectiecriteria voor preventieve onderhoudsschema's en onderhoudspatronen beter te identificeren en snel meerdere onvoltooide observaties, opmerkingen en documenten te bekijken. Er zijn ook verschillende updates doorgevoerd in de definitie van lineaire apparatuur en de manier waarop lineair werk kan worden gedefinieerd. In het tabblad Segments en Routes in het scherm Equipment is een nieuwe organisatieoptie beschikbaar waarmee de apparatuurstructuur kan worden gesynchroniseerd om een overeenkomstig record voor de apparaatstructuur te maken.

Mobiliteit is een belangrijk aandachtspunt voor deze versie van Infor EAM. In de oplossingen Infor EAM Mobile for Fleet en Infor EAM Mobile for Transit zijn mogelijkheden toegevoegd om de efficiëntie en effectiviteit van buitendienstmedewerkers te verbeteren. Zo is het mogelijk om afwijkingen in werkorders op de kaart te maken en te bewerken. Daarnaast kunnen personen gevolgd worden die voor vervoersbedrijven de treinen en het spoor op afwijkingen en defecten inspecteren. Ze kunnen een non-conformiteit opstellen zodra ze een defect of een potentieel defect vinden en dat precies op de kaart aangeven. De inspecteur kan vervolgens de attributen voor de afwijking in latere inspecties updaten en de status bijhouden.

Categorie(n) Soort > ERP, Soort > eBusiness, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Inkoop & Purchase to pay
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Terug


Onerzoeksbureau GBNED