Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Grip en controle op betaling particuliere opdrachtgevers dankzij gecombineerde oplossing Acto en Facturis

Plaatsingsdatum 27-11-2017
Berichtdatum 27 november 2017

Werkt u veel in opdracht van particulieren? En wilt dat zij zonder veel moeite snel uw factuur kunnen betalen? Kies dan voor de gecombineerde oplossing van Acto en Facturis voor facturatie via de e-mail met iDeal betaaloptie!

Vaak ontstaat het te laat of niet betalen niet eens uit onwil van de particulier, maar wordt uw papieren factuur ergens op een stapel gelegd en ontsnapt zo aan de aandacht. Of nog erger, deze verdwijnt samen met de stapel oud papier in de papierbak! Dankzij de gecombineerde oplossing van Acto en Facturis zorgt u ervoor dat uw particuliere klanten uw factuur niet meer vergeet en bij ontvangst de factuur direct kunnen betalen vanuit de e-mail.

Direct betalen vanuit de mail
Facturis is een online platform dat oplossingen biedt rondom efficiency van inkomende en uitgaande facturen en online betaalmogelijkheden. Hiervoor hebben zij een uitgebreid dienstenportfolio, waaronder PayMail. Met PayMail mailt u uw klanten een digitale factuur met een (beveiligde) betaallink. Door te klikken op deze link kunnen zij via iDEAL of creditcard direct de betaling verrichten. Alle gegevens van de factuur zoals, bedrag, en uw rekeningnummer zijn al ingevuld. De klant hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar op OK te klikken.

"Wij hebben ruim 5000 particulieren binnen onze klantenkring en versturen hen sinds kort de facturen via PayMail. We krijgen daarmee niet alleen sneller betaald, maar het scheelt ons ook een hoop tijd! We hoeven veel minder na te bellen of herinneringen te versturen!" Wim Koelewijn – Heinen en Hopman Installaties

Inzicht in betaalstatus
Als opdrachtgever heeft u via het online platform van Facturis real-time inzicht in de betaalstatus en historie. De betalingen worden direct op uw rekening bijgeschreven. Ook de verstreken betaaltermijnen of afgebroken betalingen worden gemeld in het portaal. Dit geeft u de mogelijkheid om sneller en efficiënter de administratie bij te werken.

Direct vanuit de Acto-software
In de Acto-software kunt u bij de debiteur aangeven hoe de facturatie moet gaan verlopen bij deze klant. Selecteert u PayMail, dan zal vanuit Acto de factuurdata via een XML-bericht naar PayMail gestuurd worden. Daar wordt automatisch een mail opgemaakt, inclusief een pdf van de factuur als bijlage. Uiteraard zijn deze beiden opgemaakt in uw eigen huisstijl, zoals in het Acto-systeem is vastgelegd. En is de factuur betaald, dan wordt ook direct de betaalstatus in de mail bijwerkt, zo ziet ook uw klant of de factuur al betaald is. Eenvoudiger kan het niet.
Voordelen
• Snellere betalingen door uw klanten.
• Real-time inzicht in betaalstatus.
• Uw eigen huisstijl en factuurtemplate voor correspondentie.
• Transacties worden direct op uw rekening bijgeschreven.
• Verzenden van betaalverzoeken uit eigen naam.
• Kortere verwerkingstijd dankzij digitale facturen.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Acto Informatisering
Internet URL http://www.acto.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Verhoog efficiency door koppeling met webshops [25-10-2017]

Acto ontwikkelt next generation ERP-software met Thinkwise low-code platform [22-09-2017]

Croonwolter&dros kiest opnieuw voor ICT-gemak met een vijfjarig all-in-contract met Acto [04-07-2017]

Snel en foutloos bestellen met webservice Ketenstandaard Bouw en Installatie [27-06-2017]

Spindler Installatietechniek kiest voor toekomstbestendige oplossing van Acto [02-01-2017]


Woensdag 18 april 2018
SEMINAR ROBOTIC ACCOUNTING
Op 18 april a.s.wordt voor de tweede maal het "Seminar Robotic accounting" georganiseerd. Het doel van dit seminar is geïnteresseerden inzicht bieden in innovaties op het gebied van robotic accounting en gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Robotic proces automation (RPA), PSD2 (met Access to the Account - XS2A), Blockchain, Artificial Intelligence (AI) met machine learning en E-factureren o.b.v. UBL.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED