Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten

Plaatsingsdatum 08-12-2017
Berichtdatum 6 december 2017

Gebruikers van MUIS Software kunnen vanaf versie 4.4.4 rechtstreeks vanuit iMUIS Online gebruikmaken van de betaaloplossingen van payment service provider Buckaroo. Beide partijen hebben vorige week hun partnership verzegeld op het kantoor van Buckaroo te Utrecht.

Van factuur naar betaalverzoek
Door een directe koppeling met Buckaroo is het voor de gebruikers van MUIS Software mogelijk om facturen vanuit iMUIS Online direct om te zetten in een betaalverzoek of betaalherinnering. Denk bijvoorbeeld aan een éénmalige of periodieke automatische incasso. Maar ook het versturen van een factuur per e-mail met daarin een directe betaallink of betaalknop is mogelijk. Klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Betalingen worden boekhoudkundig als betaald geboekt en via de bankrekening in het dagafschrift verwerkt.

Ondernemers en accountants hoeven niet meer handmatig MT940- of CAMT.53-bestanden van betaaltransacties in te lezen, omdat de verkooptransacties direct klaarstaan in het programma iMUIS Online Bankieren.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Treasury-, Cash en Payment management, Soort > Boekhoudsoftware
Bronvermelding MUIS Software
Internet URL http://www.muis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED