Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Gemeente Haarlem en Ministerie van Justitie en Veiligheid kiezen voor FLOW Partner Automation

Plaatsingsdatum 04-01-2018
Berichtdatum 3 januari 2018

Na de gemeente Amsterdam en de gemeente Rotterdam heeft TIE Kinetix nu een contract getekend met de Gemeente Haarlem om alle leveranciers van de gemeente te helpen met elektronisch factureren, door hen aan te sluiten op het FLOW platform van TIE Kinetix. Elektronisch factureren via het FLOW platform is toegankelijk voor alle Nederlandse gemeentes, zowel kleinere gemeentes alsook grotere gemeentes. 

Sinds 1 januari 2017 zijn leveranciers van de Rijksoverheid verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen te sturen. Per april 2019 dienen alle aanbestede overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt e-facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via EDI/XML, als PDF of handmatig via een factuurportaal.

Als pionier in de e-facturatie markt heeft TIE Kinetix meer dan 30 jaar ervaring in e-facturatie toepassingen voor overheid en bedrijfsleven.

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > (Elektronisch) factureren, XML en EDI
Bronvermelding TIE kinetix
Internet URL http://www.TIEKinetix.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED