Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

BDO kiest voor Unit4 PSA Suite op Microsoft Dynamics 365 om zijn digitale transformatie te ondersteunen

Plaatsingsdatum 09-01-2018
Berichtdatum 8 januari 2018

BDO Accountants & Adviseurs kiest voor Unit4 PSA Suite en Microsoft Dynamics 365 om de komende jaren zijn digitale transformatie te ondersteunen. De 2.500 medewerkers binnen alle BDO-bedrijfsonderdelen gaan vanaf 2018 werken met de Unit4 PSA Suite software.

Bij het selectieproces voor de nieuwe leverancier was de primaire vraag hoe technologie de business op een pragmatische en professionele manier optimaal kan ondersteunen en een boost kan geven aan de digitale transformatie van BDO. Na het beoordelen van verschillende oplossingen, kwam Unit4 uiteindelijk als beste naar voren. “Unit4 begrijpt de klant en heeft veel kennis van wat onze specialisten precies doen en nodig hebben. Dat de PSA Suite zich al heeft bewezen bij talloze andere financiële dienstverleners, gaf mede de doorslag”, aldus Marcel Donkers, Hoofd IT van BDO.

Flexibel, wendbaar en schaalbaar
BDO’s huidige PSA-omgeving bestaat uit een zelfontwikkelde maatwerkoplossing die niet meer voldoet aan de eisen die de dynamische, flexibele wereld van nu stelt. De Unit4 PSA Suite, die wordt aangeboden vanuit de cloud, is daarentegen een toekomstgerichte out-of-the-box oplossing die schaalbaar, flexibel en veilig is en naadloos aansluit op het dataplatform van BDO. Vanuit de standaard kan een configuratie en inrichting worden gerealiseerd die voor BDO optimaal werkt. Daarmee kan BDO snel inspelen op de veranderende omstandigheden en kunnen innovaties snel worden toegepast en vertaald naar toegevoegde waarde voor de organisatie. De BDO’er krijgt de tools om efficiënter en effectiever te werken en de klant beter te bedienen door heldere, actuele inzichten.

Microsoft Dynamics 365
PSA Suite is gebouwd op het CRM-systeem van Microsoft, Microsoft Dynamics 365. Hierdoor wordt informatie over klanten, projecten en financiën in één platform opgeslagen. “De combinatie van Microsoft en Unit4 is voor ons ideaal. Men heeft totaal niet het gevoel dat er met systemen van verschillende leveranciers gewerkt wordt. Iedereen heeft namelijk via één userinterface toegang tot de juiste data op het juiste moment, op een geïntegreerde manier. Met twee klikken ben je bij de data die je nodig hebt. De twee systemen samen vormen de basis van ons 360 graden klantbeeld”, vertelt Marcel Donkers.

Met de implementatie van Unit4 PSA Suite zet BDO een volgende stap in het toepassen van digitale technieken om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te ondersteunen,” aldus Martijn van der Hoeden, Unit4 Global Head PSO Center of Excellence. “We vinden het hierbij wel belangrijk om als Unit4 meer te zijn dan enkel een softwareleverancier. De adoptie is namelijk van grote invloed op het succes. Daarom nemen we de tijd om de implementatie zo goed mogelijk te laten verlopen. We denken dat we samen met Microsoft een oplossing bieden die uitermate geschikt is voor BDO en waarmee ze klaar zijn voor de toekomst.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Unit4
Internet URL http://www.unit4.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Du ROI Accountants & Belastingadviseurs waarborgt continuteit en compliance met Unit4 Accountancy as a Service [03-07-2018]

Accountantskantoor Countus is met Unit4 SmartSpace flexibel en future-proof [27-03-2018]

Linden accountants ontzorgd door Unit4 Accountancy as a Service [01-02-2018]

Unit4 spreekt ambitie voor de toekomst uit met Statement of Direction voor Accountancy [01-03-2017]

Waterschap Rivierenland kiest voor ERP van Unit4 [10-10-2016]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...CreAim


AFAS Software


Visma Software

Tecknow


Onerzoeksbureau GBNED