Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

De dienst van Storecove 100% dankzij koppeling met go2UBL

Plaatsingsdatum 09-01-2018
Berichtdatum 9 januari 2018

Conversie met garantie voor 100% herkenning
De nieuwe ontwikkeling is drie maanden geleden opgestart, zo vertelt Dolf Kars, Founder en CEO van Storecove: “Hoewel de overgang naar elektronisch factureren steeds sneller gaat, zijn er nog altijd veel niet-elektronische facturen in de omloop. De vraag van onze klanten heeft ons gemotiveerd ook op zoek te gaan naar een eenvoudige koppeling voor dit onderdeel. Zo zijn wij uitgekomen bij go2UBL. Zij converteren bonnetjes, facturen in PDF of in andere bestandsformaten naar UBL. Als enige partij garanderen zij daarbij 100% herkenning, in tegenstelling tot de doorgaans 60% bij anderen. Onze keuze was daarmee snel gemaakt.

Rob Tolstra, CEO van go2UBL: “Het converteren van niet-elektronische facturen is het laatste puzzelstukje dat Storecove zocht. Wij zijn trots dat wij kunnen bijdragen aan de verwezenlijking van hun 100% dienstverlening.

Storecove is de enige partij die automatische koppelingen maakt met 350 portals, waaronder KPN, Nuon en Sligro, waarmee facturen automatisch worden opgehaald. Die facturen worden omgezet in UBL en direct verwerkt in het boekhoudpakket. Alleen al met dit onderdeel automatiseert zij meer dan 50% van de administratie van klanten.

Daarnaast zet Storecove actief in op het Peppol-netwerk. Dit Europese netwerk maakt het nationaal en internationaal ontvangen en versturen van facturen in UBL-formaat mogelijk. Europese overheden stellen aanleveren via Peppol vanaf april 2019 verplicht. Kars: “Uiteindelijk is dit waar we naartoe gaan. Conversiepartijen als go2UBL zijn onmisbaar voor de transitie naar het nieuwe administratieve tijdperk.

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, UBL
Bronvermelding Storecove
Internet URL http://www.storecove.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Storecove breekt door de 100 miljoen euro [20-06-2018]

Exact facturen direct afgeleverd op Peppol netwerk [14-04-2018]

Waaraan stoort de moderne ondernemer zich: facturen in online portals [22-08-2015]


Woensdag 19 september 2018
Praktijkdag scan, herken, efactureren en robotic 2018

Maak tijdens deze praktijkdag kennis met alle mogelijkheden op het gebied van scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking en natuurlijk robotic accounting (machine learning).
Meer informatie en aanmelden...CreAim


AFAS Software


Visma Software

Tecknow


Onerzoeksbureau GBNED