Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Blex Logistics kiest voor MendriX TMS

Plaatsingsdatum 18-01-2018
Berichtdatum 17 januari 2018

Blex Logistics was op zoek naar een automatiserings-oplossing om de dienstverlening richting de klanten te verbeteren. Eigenaar Spartak Melkonyan vergeleek verschillende TMS aanbieders en kwam uit bij MendriX. "Qua flexibiliteit was MendriX de beste!"

Met 15 wagens, 25 chauffeurs en een groeiend aantal orders die per dag afgeleverd moeten worden, was het voor Blex Logistics een uitdaging om het overzicht te behouden. Bovendien voldeed het huidige systeem niet meer aan de eisen.

Meer grip met TMS Software
De logistieke dienstverlener krijgt dankzij MendriX TMS steeds meer grip op de werkzaamheden. “Zo worden de werkzaamheden gemakkelijker overdraagbaar. Als de planning wisselt, weten opvolgers precies wat er met de orders is gebeurd. Bijvoorbeeld of er bijzonderheden zijn geweest bij een order. Dat wordt keurig gelogd bij elke order.

Terugkoppeling
Dit laatste zal volgens Melkonyan hèt verschil maken in de communicatie met de klanten. “De terugkoppeling naar de klanten gaat nu veel efficiënter. Wanneer er na afronding van de orders nog vragen over zijn, kunnen we daar heel simpel bij. Vrachtbrieven kunnen we zo digitaal uit het dossier plukken. Het werkt heel prettig met MendriX TMS”.

Met MendriX TMS wordt ook het nawerk gemakkelijker gemaakt. Blex Logistics gebruikt MendriX om te beginnen voor order registratie en planning. “Het werkt heel prettig. Bovendien is de samenwerking met MendriX goed. Met MendriX kun je alle kanten op. Juist dat was ook de reden om voor MendriX te kiezen: het is heel fijn dat we de software helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten.”

Categorie(n) Soort > Logistiek, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek
Bronvermelding MendriX
Internet URL http://www.mendrix.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Lemmens Transport wil toe naar multi-administratie tool met MendriX [30-01-2018]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED