Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Custodian for Legal is door Halsten gekozen als het systeem voor Legal Dossier en Project Management

Plaatsingsdatum 18-01-2018
Berichtdatum 18 januari 2018

Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Halsten is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor Legal Dossier & Project Management.

Halsten was al geruime tijd op zoek naar een oplossing om op een gebruiksvriendelijke en veilige manier documenten te kunnen delen met haar klantengroep, die voornamelijk bestaat uit juridische afdelingen. Daarnaast streeft Halsten ook intern een zo veel mogelijke digitale wijze van dossierafhandeling en archivering na. Gebruiksgemak, optimale veiligheid en toegankelijkheid van data voor medewerkers en cliënten staat hierbij centraal.

Halsten werkt reeds geruime tijd met Office 365 en zocht een toepassing die hierbij naadloos aansluit. Met Custodian for Legal beschikt Halsten over een zeer veilige, betaalbare en toekomstvaste oplossing die online en offline toegang garandeert met minimale IT-beheerinspanning.

Roel Hakvoort, operations manager bij Halsten Legal: “Na een proof of concept bleek de eindgebruikers adoptie hoog en het systeem te voldoen aan onze wensen. Custodian for Legal integreert naadloos met Microsoft Outlook en andere Office-applicaties waardoor we onze investering in Office 365 kunnen maximaliseren.

Rob Kubben, managing partner bij Transform Data: “Wij zijn blij dat wij met Halsten mogen werken. Dit project toont wederom aan dat Custodian for Legal niet alleen geschikt is voor grote organisaties maar ook kleine en middelgrote ondernemingen kunnen profiteren van de functionaliteit die wij bieden".

Categorie(n) Branche > Juridisch, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Transform Data
Internet URL http://www.custodianforlegal.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED