Softwarepakketten.nl

Software nieuws

AGP overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Plaatsingsdatum 30-01-2018
Berichtdatum 30 januari 2018

Kerridge Commercial Systems (KCS), een wereldwijde leverancier van software oplossingen aan de retail, groothandel en distributiemarkt, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van AGP, gevestigd in Veghel.

KCS, met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, biedt al software aan 14.000 klanten wereldwijd, met een aanbod van end-to-end ERP oplossingen met inbegrip van Supply Chain Management, Quote-to-Cash, Financieel Management, CRM, Warehouse Management, Transport Management, Business Intelligence en meer functionaliteiten specifiek voor de groothandel, retail en distributie sector. De acquisitie ondersteunt de strategie van de organisatie van aanhoudende groei en komt in navolging op vijf andere acquisities in de afgelopen 24 maanden, waarvan 2 in de Verenigde Staten, 2 in Zuid-Afrika en 1 in het Verenigd Koninkrijk.

Net als Kerridge Commercial Systems, levert AGP al meer dan 40 jaar ERP oplossingen aan de groothandel, maar ook aan de verhuur-, projecten- en de installatiebranche. De suite aan producten maakt het bedrijf een leider in de ERP markt voor de handelsbranche in Nederland.

AGP zal haar huidige oplossingen blijven onderhouden en ondersteunen. Dit betreft de volledige suite aan producten waaronder Trade, Rent, Projects en Installware. In de loop van de tijd zullen zij de voordelen vanuit het KCS portfolio aan haar klanten introduceren, zoals geavanceerde eCommerce en Cloud diensten als onderdeel van een optioneel upgrade traject en optionele extra functionaliteiten. Om de huidige klanten van het ERP systeem nog beter te ondersteunen zal KCS de integratie van oplossingen van AGP bekijken.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Soort > Logistiek
Bronvermelding Kerridge Commercial Systems
Internet URL http://www.kerridgecs.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED