Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Microsoft is opnieuw leidend in Analytics en Business Intelligence

Plaatsingsdatum 28-02-2018
Berichtdatum 27 februari 2018

Voor het 11e jaar op rij is Microsoft door onderzoeksbureau Gartner erkend als leider op het gebied van Analytics en Business Intelligence. Gartner heeft de ‘Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms 2018’ uitgebracht en Microsoft gaat weer aan kop. Zo meldt Davista, specialist op het gebied van Analytics en BI op basis van Microsoft Power BI. 

Davista vindt het goed om te zien dat Microsoft zich met Power BI duidelijk weet te onderscheiden van andere aanbieders. De afstand tot de andere BI-aanbieders Tableau en Qlik is dit jaar weer verder vergroot. Dit bevestigt de visie van Davista dat Microsoft Power BI de beste keuze is voor Business Intelligence, voor nu en in de toekomst.

Power BI
Met Power BI zet u data om in waardevolle stuurinformatie. Daar waar Excel haar grenzen kent als rapportagetool, biedt Power BI uitstekende mogelijkheden om uw data te analyseren en in een dashboard te visualiseren. Dagelijks bijgewerkt en altijd actueel. Beschikbaar op uw pc, tablet en smartphone.

Met Power BI legt u verbanden tussen data uit verschillende systemen en gebruikt u relevante data van buitenaf. Door financiële data te combineren met operationele data krijgt u inzichten in uw bedrijf van zaken waar u voorheen niets eens aan dacht. Dat is de kracht van Power BI.

Davista
Davista creëert dashboards met behulp van Microsoft Power BI. Het doel van een dashboard is het verkrijgen van inzicht. Inzicht in de prestaties van de onderneming, het product, de afdeling of de medewerker. Een goed dashboard vertelt waarom de ene prestatie voorloopt en de andere prestatie achterblijft. Overzichtelijk, to the point en gericht op het ondernemen van actie. We geven u een dashboard met daarin alleen de informatie die relevant is. Dat geeft rust, richting en een beter rendement!

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Davista
Internet URL http://www.davista.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuw: Power BI Connector voor AFAS [31-08-2020]

Totaaloplossing Power BI en Exact Online [28-04-2020]

Nieuw: Power BI Connector voor Twinfield [02-03-2020]

Power BI Dashboard Templates [08-01-2020]

Nieuw: Power BI Connector voor AccountView! [05-12-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED