Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

SnelStart opent kantoor in Alkmaar

Plaatsingsdatum 15-03-2018
Berichtdatum 14 maart 2018

Boekhoud- en facturatiesoftwarebedrijf SnelStart opent een nieuwe vestiging in Alkmaar. De expansie van het Texelse familiebedrijf is groot en een vestiging in Noord-Holland biedt betere kansen op het vinden van goed gekwalificeerd personeel. Met name de behoefte aan IT-ontwikkelaars is groot.

Het op Texelse gevestigde bedrijf heeft in de afgelopen tien jaar een forse groei doorgemaakt. Het personeelsbestand nam in het recente decennium toe van 40 naar bijna 130 medewerkers en het klantenbestand groeide naar ruim 62.000 ondernemers. Om toekomstige ontwikkelingen niet in gevaar te brengen en te kunnen blijven innoveren, is de producent van boekhoudsoftware voor het mkb voortdurend op zoek naar goed gekwalificeerde medewerkers. Over de gehele linie blijkt het lastig om die naar het eiland te krijgen. Vooral IT-specialisten zijn moeilijk te vinden. Algemeen-directeur Frits Ploeg besloot daarom de sprong naar de vaste wal te wagen om daar een tweede vestiging op te starten.

Alkmaar
Uit onderzoek is gebleken dat regio Alkmaar goede kansen biedt voor expansie en het aantrekken van softwareontwikkelaars. Het nieuwe kantoor van SnelStart wordt gevestigd op een A-locatie aan de rand van Alkmaar: in het kantorenpand aan de Comeniusstraat waar ook de Kamer van Koophandel en Svenska Handelsbanken zijn gevestigd. Dit bedrijvenpand ligt langs de N9. Jaarlijks rijden hier vijftien miljoen passanten langs. ‘Een fantastische locatie met een enorme exposure’, aldus Frits Ploeg. SnelStart huurt ruim 1600 vierkante meter in het bedrijfspand van vastgoedeigenaren Klaver en Komen en wordt daarmee de grootste huurder. Naast een nieuwe ontwikkelafdeling zal ook een deel van de klantenservice in Alkmaar worden gehuisvest en komen er ruimtes voor colleges, seminars en het geven van trainingen aan accountantskantoren en ondernemers.

De nieuwe vestiging gaat naar verwachting nog voor de zomer open en zal in de regio voor een groei van de werkgelegenheid zorgen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding SnelStart
Internet URL SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

RGS Brugstaat in SnelStart: het antwoord op fouten en tijdgebrek [19-08-2021]

De belastingaangifte van zzp’ers wordt makkelijker met SnelStart [12-07-2021]

Boekhoudsoftwareleverancier SnelStart lanceert nieuwe productlijn inHandel [01-07-2021]

Bouwershub wint eerste SnelStart Startup Prijs [27-06-2019]

Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs [20-02-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED