Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

Advocatenkantoor Kemperink Maarschalkerweerd kiest voor Custodian for Legal

Plaatsingsdatum 16-03-2018
Berichtdatum 15 maart 2018

Advocaten Guus Kemperink en Sander Maarschalkerweerd openen een nieuw kantoor en kiezen daarbij voor een innovatieve dossierbeheeroplossing op basis van Office 365.

Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Kemperink Maarschalkerweerd is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement.

Kemperink Maarschalkerweerd hecht veel waarde aan een goede start voor haar kantoor, daarbij staat het gebruikersgemak en de optimale beveiliging van klantdata centraal. Kemperink Maarschalkerweerd is een "boutique law firm" met een focus op corporate/M&A, corporate governance en corporate litigation. Kemperink Maarschalkerweerd houdt kantoor in het NoMa House aan de Zuidas, maar zocht een oplossing die overal toegankelijk is en ook offline werken ondersteunt. Met Custodian for Legal hebben ze deze oplossing gevonden.

Custodian for Legal is een samenwerking en documentmanagement-oplossing dat gebruik maakt van de krachtige en bekende interface van Microsoft Outlook en andere Office applicaties om zo de gebruikersadoptie te maximaliseren. Custodian for Legal wordt wereldwijd gebruikt door kleine en grote advocatenkantoren en juridische afdelingen waaronder Boels Zanders, Eversheds Sutherland, ForFarmers, Halsten Legal, Pact advocaten, Morris Law etc.

Sander Maarschalkerweerd, Advocaat bij Kemperink Maarschalkerweerd: “In het kader van voorbereid zijn op de toekomst zochten we een oplossing die goed aansloot bij ons Office 365 systeem. Met behulp van Custodian hebben we eenvoudig toegang tot al onze dossiers binnen de bekende interface van Outlook. We hebben nu qua IT-omgeving een goede basis die ons ook de ruimte geeft om te groeien.”

Rob Kubben, managing partner binnen Transform Data: “We zijn trots om Kemperink Maarschalkerweerd te helpen bij de start van hun kantoor. Samen met onze partner MIOR ICT, waarmee we een totaaloplossing aanbieden (www.digitaaldossierbeheer.nl), waren wij in staat dit project binnen een korte tijdspanne te implementeren. Om te zien dat onze oplossing voor zowel kleine als middel(grote) kantoren kan functioneren doet ons erg goed.”

Categorie(n) Branche > Juridisch, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Kantoorautomatisering
Bronvermelding Transform Data
Internet URL http://www.transformdata.eu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED