Softwarepakketten.nl

Software nieuws

BALR. kiest Exact voor internationale groeiambities

Plaatsingsdatum 16-04-2018
Berichtdatum 16 april 2018

Luxe lifestylemerk van oud-topvoetballer Demy de Zeeuw wil na Nederland en Miami de rest van de wereld veroveren

BALR. heeft gekozen voor de business software van Exact. Het ambitieuze lifestylemerk wil via de HR-software en het ERP-systeem van de softwareleverancier meer inzicht krijgen in zijn personele- en financiële administratie. Dit is een belangrijke randvoorwaarde voor de internationale plannen. Met deze efficiency-slag verwacht BALR. klaar te zijn voor internationale uitbreidingsplannen.

BALR. is een luxe lifestylemerk dat in 2013 werd opgericht door oud-Ajacied Demy de Zeeuw. De kleding wordt gedragen door nationale- en internationale sterren. Na de opening van een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat is het vizier nu op Amerika gericht, waar het sportmerk eind vorig jaar al een pop-upwinkel in Miami opende. Om de ambities in het buitenland te kunnen verwezenlijken, zocht het sportmerk een softwareleverancier die opereert op internationaal niveau, onder meer door zowel de Nederlandse als buitenlandse wet- en regelgeving te ondersteunen. Zo kwamen ze uit bij Exact.

Jorrit Bakkum, Head of Finance van BALR.: “We hebben voor Exact gekozen vanwege het internationale karakter. Zo is hun softwarepakket beschikbaar in verschillende talen en dat sluit goed aan bij onze ambities om in de komende jaren wereldwijd te groeien. Bovendien ondersteunt de software de verwerking van vreemde valuta en biedt Exact uitgebreide mogelijkheden om processen, zoals de workflows, te optimaliseren.”

Paul Ramakers COO bij Exact: “BALR. heeft in een korte tijd van vijf jaar een groei doorgemaakt van een start-up naar een bedrijf met serieuze internationale aspiraties. Onze oplossingen ondersteunen snelgroeiend en internationale bedrijven. We zijn er trots op dat BALR. voor Exact heeft gekozen op het pad naar wereldfaam.”

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exactonline.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED