Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Simac en eVerbinding verbonden: beiden actief in factuurverwerking

Plaatsingsdatum 19-04-2018
Berichtdatum 18 april 2018

Sinds deze maand is er een partnership tussen Simac en eVerbinding. Zo maakten partijen, beiden actief in factuurverwerking, vandaag op het Factuurcongres in Nieuwegein bekend.

Voor Simac betekent deze samenwerking dat haar klanten in de toekomst nog gemakkelijker (door PEPPOL-aansluiting) en veiliger (door Simplerinvoicing) hun facturen via e-invoicing kunnen ontvangen en versturen. Voor eVerbinding zit de toegevoegde waarde in de meer dan 20 jaar ervaring die Simac heeft met documentverwerking en de aanwezige expertise binnen de consultancytak.

Partijen over de samenwerking “De samenwerking tussen Simac en eVerbinding is een perfect voorbeeld van de synergie tussen de ervaring van Simac en innovatie van eVerbinding. We kijken uit naar en constructieve en langdurige samenwerking met deze mooie partner” aldus Johan Schaeffer, oprichter en CEO van eVerbinding. Ook Peter Bouwmans, directeur van Simac Document Solutions, is enthousiast en heeft hoge verwachtingen: “Met deze samenwerking kijkt Simac vooruit, het is een mooie vervolgstap op het gebied van e-invoicing en hiermee kunnen we klanten ook in de toekomst voorzien van de beste oplossingen.”

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding eVerbinding en Simac
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

BLOXS legt de (e)Verbinding [06-09-2018]

Nu ook met Unit4 Multivers en Twinfield e-facturatie via Simplerinvoicing / PEPPOL mogelijk [20-06-2018]

eVerbinding is ISO 27001 gecertificeerd! [24-05-2018]

Elektronisch factureren: nieuwe eVerbinding platform is live [25-03-2018]

Drie Hoogheemraadschappen binnen een uur klaar voor EU-richtlijn 2014/55/EU met AllSolutions en eVerbinding [14-12-2017]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED