Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Dit is de Top 15 voor de Exact Cloud Award 2018

Plaatsingsdatum 19-04-2018
Berichtdatum 18 april 2018

Ruim 500 ondernemers droegen hun accountants- of administratiekantoor aan voor de Exact Cloud Awards. 60 kantoren hebben de vragenlijst volledig ingevuld. Aan de jury de taak om de top 15 te selecteren….

Pittige vragenlijst
Met vragen zoals ‘Hoe draag je bij aan het realiseren van de businessplannen van je klanten’ was het een pittige vragenlijst. Om kans te maken op de top 15 moest je op deze, en andere vragen, een sterk antwoord hebben.

Dat er veel veranderd is in de afgelopen jaren blijkt uit de aanmeldingen. Zo valt het Perry Telle (NOAB) op dat procesoptimalisatie en dashboarding nu echt doorgebroken is bij veel kantoren.

Verbreding dienstverlening
Bij de aanmeldingen zitten mooie voorbeelden van verdieping en verbreding van de dienstverlening’ zegt Frans Heitling (Accountancy Vanmorgen). Door juryvoorzitter Martin van Vliet (Exact) werd daarnaast opgemerkt dat de norm van online samenwerken onder succesvolle kantoren erg hoog is. De top 15 werkt in meer dan 75% van de gevallen online samen met hun klanten.

Innovatie
Op innovatief vlak zien we dat veel kantoren inzetten op bestaande technologie. Die koppelen. Een enkeling is echt zelf de technologie aan het ontwikkelen’ constateert Menno Kooreman (SRA). Koen de Jong (winnaar 2017/2018) vindt het mooi dat er veel jonge en ondernemende kantoren meedoen.

De 15 genomineerden kantoren
Dat de kantoren die meedingen naar een Cloud Award ieder jaar beter worden is duidelijk, maar wie hebben de top 15 dit jaar gehaald? Na een lang en zorgvuldig beraad heeft de 5-koppige jury de volgende 15 kantoren genomineerd.

Van top 15 naar top 6
De top 15 is de eerste stap naar mogelijke winst van een Cloud Award. De top 6 wordt mede bepaald door de stemronde. Wie van de genomineerden heeft de 6e Exact Cloud Award volgens jou dubbel en dwars verdiend? Stemmen op 1 van deze kantoren kan tot 22 juni via: www.cloudaward.nl

Juryberaad
Bij het interpreteren van het aantal stemmen kijkt de jury ook naar de relatieve grootte van het kantoor en de beantwoording van de vragenlijst door het kantoor. Dus alle kantoren, groot en klein, maken een volwaardige kans op de Exact Cloud Award.
De 6 genomineerden die hier het beste uitkomen mogen zich in september presenteren aan de jury. Tijdens Exact Live op 10 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

STEM NU.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Visie ICT
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exactonline.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact breidt aanwezigheid in de bouwsector uit met de overname van bouw7 [05-06-2019]

Dit zijn de tien meest innovatieve accountants van Nederland [05-04-2019]

Exact neemt leverancier van declaratiesoftware SRXP over [14-01-2019]

Nederlandse leverancier van clouddiensten in Nederland wordt dochter van Exact [03-07-2018]

BALR. kiest Exact voor internationale groeiambities [16-04-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Woensdag 8 april 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED