Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Efficy CRM neemt E-Deal over en komt Europese CRM-top binnen

Plaatsingsdatum 15-05-2018
Berichtdatum 15 mei 2018

De Belgische CRM-specialist Efficy NV neemt zijn Franse evenknie E-Deal over. De waarde van de overname wordt geschat op 16 miljoen euro. Door de overname ontstaat een groep met 175 personeelsleden en een gezamenlijke omzet van 20 miljoen euro. Tegen eind 2018 moeten die cijfers stijgen tot 200 medewerkers en 25 miljoen euro aan omzet. De groep heeft immers een breed gamma aan CRM-oplossingen in huis en de markt groeit sterk.

Met de overname begint voor Efficy een nieuw hoofdstuk en betreedt het bedrijf nieuwe markten. E-Deal is momenteel zeer actief in de markt van basisverzekeringen, verzekeringen en de openbare sector, en richt zich vooral op bedrijven met meer dan 200 werknemers. Enkele voorbeelden van klanten zijn de RATP, La Redoute en Carrefour Bank. De E-Deal CRM-oplossing wordt na de overname een onderdeel van het productenaanbod van Efficy.

Efficy werd opgericht in 2005 in Brussel en levert een snel en flexibel CRM-systeem dat beschikbaar is in 9 talen, zowel in de cloud als ‘on premise’. Het bedrijf is marktleider in de Benelux en is aanwezig in 8 Europese landen. In Nederland heeft Efficy een kantoor in Utrecht met een 10-tal werknemers. De oplossingen van Efficy worden dagelijks gebruikt om de klantenrelaties van meer dan 2500 Europese bedrijven te verbeteren.

E-Deal is in 1998 in Parijs opgericht en ontwikkelt de E-Deal CRM-oplossing. Die automatiseert het klantenproces van grote en middelgrote bedrijven in meer dan 30 landen.

Focus op ondernemen
Efficy en E-Deal legden tot nu toe een gelijkaardige weg af. Ze worden allebei geleid door hun oprichters, die met beide voeten in het werkveld staan en bovenal inspelen op de zorgen van hun klanten. Ze delen reeds lang de waarden van openheid, wendbaarheid, eenvoud en innovatie. De twee bedrijven groeiden de afgelopen jaren met meer dan 20 procent per jaar. Deze overname is dan ook geen financiële operatie. Het draait om het samenvoegen van de gezamenlijke kennis van E-Deal en Efficy op het gebied van klantenbeheer.

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Efficy CRM
Internet URL http://www.efficy.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED