Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Conversie van facturen naar UBL neemt vlucht

Plaatsingsdatum 16-05-2018
Berichtdatum 16 mei 2018

Het totaal aantal gebruikers van go2UBL is in minder dan zes maanden tijd toegenomen met 25%. In november 2017 sloot de conversiepartij nog de 10.000ste gebruiker aan, maar inmiddels staat de teller op 12.500. De conclusie dat het converteren van (PDF) facturen naar UBL een grote vlucht neemt, is daarmee snel gemaakt.

Accountants en administratiekantoren ontdekken de voordelen

Het zijn met name accountants en administratiekantoren die de voordelen van elektronisch factureren ontdekken en in grote getalen de overstap maken naar UBL. In dat proces sluiten zij niet alleen zichzelf, maar ook hun klanten aan bij een conversiepartij als go2UBL. Administratiekantoor OA Finance heeft de 12.500ste klant aangesloten.

Orphy Anches, oprichter en eigenaar van administratiekantoor OA Finance: “Door een automatische koppeling te maken met een conversiepartij als go2UBL besparen wij veel tijd bij het verwerken van administraties. Een besparing die voor een bedrijf als de onze, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de administratie van tientallen klanten, van groot belang is. Dat maakt de koppeling met go2UBL voor ons ontzettend waardevol.”

Orphy Anches kreeg een certificaat en een taart cadeau uit handen van Herman Gerrits, Accountmanager bij go2UBL. Gerrits: “We zijn heel blij om te zien dat steeds meer mensen de voordelen van elektronisch factureren ontdekken. Er blijft natuurlijk nog veel winst te behalen; veel ondernemers houden vast aan oude manieren, zoals per kwartaal de administratie aanleveren. Maar door de inzet van klanten als Orphy Anches ervaren steeds meer gebruikers het gemak van conversie naar UBL. Die stijgende lijn zetten wij de komende jaren graag voort.”

Categorie(n) UBL, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding go2UBL
Internet URL http://www.go2ubl.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Go2UBL komt met regelherkenning [28-07-2018]

Kiezen accountants altijd factuurverwerkingspartners met een veilige internetverbinding? [11-06-2018]

Grote controledrang en angst voor verandering staan automatisering boekhouding in de weg [04-05-2018]

Go2UBL: Het ontvangen van e-facturen nog verre van gangbaar [19-02-2018]

Extendas beveelt go2UBL aan als betrouwbare conversiepartij voor elektronisch factureren [12-12-2017]


Woensdag 19 september 2018
Praktijkdag scan, herken, efactureren en robotic 2018

Maak tijdens deze praktijkdag kennis met alle mogelijkheden op het gebied van scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking en natuurlijk robotic accounting (machine learning).
Meer informatie en aanmelden...CreAim


AFAS Software


Visma Software

Tecknow


Onerzoeksbureau GBNED