Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Basware lanceert AI-gestuurde virtuele inkoopassistent

Plaatsingsdatum 23-05-2018
Berichtdatum 23 mei 2018

Basware introduceert Basware Assistant, een nieuwe chatbotfunctie binnen haar elektronische inkoopoplossing. De chatbot fungeert als een virtuele assistent waardoor mensen eenvoudiger bestellingen, bestellingverzoeken en inkooporders kunnen maken en vinden.

De Basware Assistant gebruikt natuurlijke taalverwerking en Artificial Intelligence (AI) om een nieuwe en makkelijkere manier te creëren waarop mensen kunnen communiceren met Basware's e-procurementoplossing. Ze kunnen met de Basware Assistant net zo praten als met een ‘echt’ persoon. Ook het opvragen van orders met behulp van leveranciers- en itemnamen en het zoeken naar ID- en documentnummers behoort tot de mogelijkheden. Door mensen de mogelijkheid te bieden om exact aan te geven wat ze zoeken, is het niet meer nodig door verschillende schermen te op zoek te gaan naar een specifieke aankoop.

Door zijn natuurlijke taalverwerking en AI-mogelijkheden verbetert de virtuele assistent het gebruiksgemak van het systeem en neemt deze een volgende stap in het verbeteren van de algemene inkoopervaring. Niet alleen helpt het mensen om inkooporders en bestellingen sneller te vinden en tijd te besparen, het vermindert ook de training die nieuwe medewerkers nodig hebben om via Basware in te kopen.

Categorie(n) Branche > Financials, Robotic (accounting), Soort > Inkoop & Purchase to pay, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Basware
Internet URL http://www.basware.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Falck selecteert P2P-oplossing van Basware voor wereldwijde factuurautomatisering [04-07-2018]

SAP-gecertificeerde integratie met SAP S / 4HANA [30-06-2018]

Basware maakt einde aan frauduleuze facturen en dubbele betalingen [10-04-2018]

Basware tilt met #SuperFinance financile administratie naar een nieuw niveau [27-03-2018]

Basware biedt datavalidatie tegen zakelijke database Dun & Bradstreet [30-01-2018]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED