Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Raet kondigt voorgenomen overname door Visma Group aan

Plaatsingsdatum 28-05-2018
Berichtdatum 28 mei 2018

Visma Group en Raet gaan 10 miljoen eindgebruikers bedienen en worden hiermee een van de meest toonaangevende leveranciers van HR-oplossingen in Europa.

Visma Group en Raet kondigen aan dat zij een voorlopige overeenkomst hebben getekend waarbij Visma de intentie heeft om 100 procent van de aandelen van Raet over te nemen. De transactie is onder voorbehoud van het succesvol afronden van de toepasselijke medezeggenschapstrajecten.

Visma Group en Raet gaan 10 miljoen eindgebruikers bedienen en worden hiermee een van de meest toonaangevende leveranciers van HR-oplossingen in Europa. Klanten zullen profiteren van de toegenomen innovatiekracht en flexibiliteit die zal worden ingezet om hen nog beter te kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun organisatie en medewerkers.

De voorgenomen overname van Raet is een strategische keuze van Visma om haar positie in Nederland en België te versterken, waar Visma reeds actief is met boekhoud-, ERP-, payroll en aanverwante cloud software. Door deze combinatie wordt de markt voor Visma aanzienlijk uitgebreid en krijgen de klanten van beide organisaties toegang tot toonaangevende cloud software.

 

De partijen doen geen mededelingen over de verdere details van de voorgenomen overname.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Raet
Internet URL https://www.raet.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED