Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Infor introduceert nieuwe financiele APIs in zijn Infor OS platform

Plaatsingsdatum 04-06-2018
Berichtdatum 4 juni 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van nieuwe API’s (application programming interfaces) voor Infor CloudSuite Financials & Supply Management in de Infor ION API Gateway. Deze API’s bieden toegang tot een breed scala aan integratiemogelijkheden voor mobiele, cloud-, web- en servergebaseerde applicaties voor de verticale sectoren waarin Infor actief is. 

Open API’s kunnen ondernemingen helpen om digitale transformatie in alle bedrijfsfacetten door te voeren. Ze fungeren namelijk als de lijm waarmee ‘connected experiences’ aan elkaar geplakt kunnen worden, maken een veiligere cloud-hybride connectiviteit mogelijk en bieden extra stimulans voor een actieve ontwikkelaarsgemeenschap. Goed ontworpen open API’s bieden bedrijven meer flexibiliteit, waardoor ze zich beter kunnen aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften zonder hun bestaande klantervaringen te verstoren.

De nieuwe API’s zijn beschikbaar als onderdeel van de Infor ION API Gateway. Die is ontworpen om één plek te bieden voor het beheren, monitoren, orkestreren en autoriseren van Infor-API’s, evenals API’s van partners en derden.

De gateway kan als een belangrijk knooppunt fungeren van de digitale onderneming en biedt intern en extern toegang tot web-, mobiele of servergebaseerde applicaties. Infor ION is een iPaaS (integration Platform as a Service) dat geïntegreerd is in Infor OS. De API’s zijn beschikbaar voor Infor CloudSuite Financials & Supply Management en betreffen verschillende bedrijfsactiviteiten, van het wereldwijde grootboek en inkoop tot inventaris en facturatie.

De kracht van het via API’s beschikbaar maken van zo’n breed scala aan functionaliteit van uw financiële en supply chain-applicaties kan niet onderschat worden”, aldus Keith Knuth, Product Director voor Infor ION. “In wezen kan de gehele Infor CloudSuite als API fungeren. Wij zijn een tijdperk ingegaan waarin programmatische interfaces intensief, zo niet zwaarder, worden gebruikt dan menselijke interfaces. Iets als dit kan helpen om dat nieuwe tijdperk voor ondernemingen realiteit te laten worden.”

De Infor ION API Gateway biedt niet alleen marktleidende mogelijkheden voor financieel en supply management, maar is ook onderdeel van een end-to-end ecosysteem van Infor- en niet-Infor-oplossingen voor grote organisaties. De gateway is ontworpen als de sleutel tot het aansturen van het gehele ecosysteem.

Infor CloudSuite Financials & Supply Management is de hub van alle Infor’s Services Industries CloudSuites – waaronder CloudSuite Corporate, CloudSuite Healthcare, CloudSuite Retail en CloudSuite Public Sector.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Logistiek, Soort > EAI, EDI, Webservice en API, Branche > Financials, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Infor: implementatie van CloudSuite Food & Beverage bij Nutreco [23-08-2023]

HAK kiest Infor ERP oplossing Cloudsuite Food & Beverage [03-07-2023]

VDL Enabling Technologies Group kiest Infor voor modernisering ERP [11-01-2023]

Brouwerij Duvel Moortgat kiest voor planning- en schedulingtools van Infor [15-11-2021]

Amsterdam UMC kiest voor ERP-platform van Infor en Apex Systems [08-10-2021]


Onerzoeksbureau GBNED