Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA
E-boekhouden

Software nieuws

Visma introduceert Visma eAccounting Accountancy

Plaatsingsdatum 14-06-2018
Berichtdatum 14 juni 2018

Totaaloplossing voor administratie- en accountantskantoren voor 31 euro per maand

Visma eAccounting Accountancy is een financiële cloudoplossing voor administratie- en accountantskantoren. Deze tool is speciaal ontworpen om in de eigen behoeften van kantoren te voorzien en biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met cliënten. Deze totaaloplossing kost 31 euro per maand en is per direct beschikbaar.

De software bevat functionaliteit voor het voeren van de financiële- en cliëntadministraties, factureren, vele rapportagemogelijkheden en uitgebreide dashboards. Daarnaast zorgt Visma eAccounting Accountancy voor grip op het interne kantoorbeheer met tools voor planning, crm en urenregistratie.

Vanuit de eigen accountancyomgeving kunnen kantoren Visma eAccounting zelf eenvoudig voor cliënten aanschakelen. Voor cliënten zijn er diverse varianten beschikbaar. Zo kunnen zij ervoor kiezen wat ze zelf willen doen en wat ze aan het kantoor over willen laten.

Product marketing manager Ingeborg Walbrecht: ‘Wat ik een groot voordeel vind van Visma eAccounting Accountancy is dat het echt een totaaloplossing is. Hiermee kunnen kantoren hun cliënten optimaal inzicht bieden met dashboards op maat en uitgebreide financiële rapportage. Tegelijkertijd kunnen ze hun rendement verhogen door optimalisatie van de eigen praktijk. Bovendien zijn de kosten laag.’

Wilt u meer informatie over Visma eAccounting Accountancy? Lees dan hier verder…

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visma Software
Internet URL Visma Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED