Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Vienna House werkt samen met Infor aan digitaliseringsstrategie

Plaatsingsdatum 21-06-2018
Berichtdatum 21 juni 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat het de Europese hotelgroep, Vienna House, helpt bij zijn digitaliseringsstrategie. Het bedrijf implementeert Infor Hospitality Management Solution (HMS) op 35 locaties om frontofficeprocessen te automatiseren en de gasten perfecte service te leveren. Infor HMS is een property-managementsysteem voor hotels dat uit een volledig geïntegreerde servicecentrale bestaat. Dit is de derde Infor-oplossing die door de hotelgroep wordt geïmplementeerd. Het bedrijf gebruikt al Infor d/EPM voor business analytics en Infor EzRMS voor het optimalisatie van de inkomsten en het rendement.

Het aanbieden van een complete set digitale diensten is een van de unique selling propositions (USP’s) van Vienna House. Gasten hebben via hun smartphone een scala aan diensten binnen handbereik, variërend van mobiel inchecken en uitchecken tot folders en reserveringen voor restaurants. Om de operationele processen in de frontoffice verder te automatiseren, heeft Vienna House een proefproject opgezet met Infor HMS in het Duitse hotel, Vienna House Easy Limburg.

De hotelgroep evalueerde verschillende oplossingen op de markt. Vanwege de uitgebreide taalondersteuning, de functionaliteiten van Infor HMS, en de naadloze integratie met Gustaffo.com, een Infor-partner die digitale conciërgediensten aanbiedt, kreeg Infor het contract toegewezen.

Vienna House heeft de flexibiliteit van de Infor HMS-gebruikersinterface gebruikt om voor de uitrol zijn eigen gespecialiseerde workflowsjabloon aan te passen. Alle locaties worden daar nu mee uitgerust. De taken worden vervolgens in de frontoffice afgehandeld, variërend van ad-hoc boekingen en reserveringen voor individuele gasten en groepen tot het in- en uitchecken en housekeeping-processen. Zodra een gast zich aanmeldt bij het hotel-WLAN, wordt hij automatisch doorgestuurd naar de Gustaffo.com-webapp, waar alle diensten in Infor HMS beschikbaar zijn.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Financials, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Infor komt met oplossingen voor kasbeheer en financien [25-10-2018]

Koninklijke Zeelandia Groep kiest Infor CloudSuite Food en Beverage [09-10-2018]

Infor introduceert Coleman AI Digital Assistant en Infor Coleman AI Machine Learning Platform [27-09-2018]

Infor M3 faciliteert groei Rouveen Kaasspecialiteiten [25-09-2018]

Infor neemt point-of-sale leverancier Vivonet over [21-09-2018]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED