Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Vienna House werkt samen met Infor aan digitaliseringsstrategie

Plaatsingsdatum 21-06-2018
Berichtdatum 21 juni 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat het de Europese hotelgroep, Vienna House, helpt bij zijn digitaliseringsstrategie. Het bedrijf implementeert Infor Hospitality Management Solution (HMS) op 35 locaties om frontofficeprocessen te automatiseren en de gasten perfecte service te leveren. Infor HMS is een property-managementsysteem voor hotels dat uit een volledig geïntegreerde servicecentrale bestaat. Dit is de derde Infor-oplossing die door de hotelgroep wordt geïmplementeerd. Het bedrijf gebruikt al Infor d/EPM voor business analytics en Infor EzRMS voor het optimalisatie van de inkomsten en het rendement.

Het aanbieden van een complete set digitale diensten is een van de unique selling propositions (USP’s) van Vienna House. Gasten hebben via hun smartphone een scala aan diensten binnen handbereik, variërend van mobiel inchecken en uitchecken tot folders en reserveringen voor restaurants. Om de operationele processen in de frontoffice verder te automatiseren, heeft Vienna House een proefproject opgezet met Infor HMS in het Duitse hotel, Vienna House Easy Limburg.

De hotelgroep evalueerde verschillende oplossingen op de markt. Vanwege de uitgebreide taalondersteuning, de functionaliteiten van Infor HMS, en de naadloze integratie met Gustaffo.com, een Infor-partner die digitale conciërgediensten aanbiedt, kreeg Infor het contract toegewezen.

Vienna House heeft de flexibiliteit van de Infor HMS-gebruikersinterface gebruikt om voor de uitrol zijn eigen gespecialiseerde workflowsjabloon aan te passen. Alle locaties worden daar nu mee uitgerust. De taken worden vervolgens in de frontoffice afgehandeld, variërend van ad-hoc boekingen en reserveringen voor individuele gasten en groepen tot het in- en uitchecken en housekeeping-processen. Zodra een gast zich aanmeldt bij het hotel-WLAN, wordt hij automatisch doorgestuurd naar de Gustaffo.com-webapp, waar alle diensten in Infor HMS beschikbaar zijn.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Infor neemt point-of-sale leverancier Vivonet over [21-09-2018]

Nieuwe versie Infor Talent Science beschikbaar [17-09-2018]

Nieuwe versie Infor Enterprise Asset Management beschikbaar [14-08-2018]

Mattex kiest Infor CloudSuite voor digitale transformatie [14-07-2018]

Infor introduceert nieuwe financiele APIs in zijn Infor OS platform [04-06-2018]


Woensdag 31 oktober 2018
ICT Accountancy jaarcongres

Met als centraal thema "Real-time accountancy" en op het programma onder meer: Instant Payments, beoordelen veiligheid (web)applicaties, Data driven mindset, 3.0 Boekhouding, API-ontwikkeling en administratieve software, de ICT Accountancy softwaregids 2019 en de ICT Accountancy award in het teken van robotic accounting binnen boekhoudsoftware.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED