Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nederlandse leverancier van clouddiensten in Nederland wordt dochter van Exact

Plaatsingsdatum 03-07-2018
Berichtdatum 3 juli 2018

Exact neemt Parentix over, een Nederlandse leverancier van cloud-diensten. Exact en Parentix werken al jarenlang samen en bieden klanten cloud-diensten en -expertise voor managed cloud-implementaties van Exact Globe en Synergy en aanvullende bedrijfsapplicaties.

Keuzevrijheid
Klanten van Exact Globe en Synergy kunnen kiezen tussen verschillende implementatiemethodes. Ze kunnen Exact-software afnemen vanuit hun eigen cloud, met behulp van de onlangs aangekondigde ondersteuning voor Amazone Web Services (AWS), via hun eigen ‘on-premise’ IT-infrastructuur, of in de cloud van Exact - die beschikbaar wordt dankzij de overname van Parentix.

Phill Robinson, CEO van Exact: "We investeren fors in cloud-technologie, en zijn verheugd om de overname van Parentix aan te kondigen. Dit past binnen onze ambitie om de innovatiesnelheid van onze productfamilies Globe en Synergy verder op te schroeven. Tegelijkertijd geven veel klanten er nu nog de voorkeur aan om de software op hun eigen infrastructuur te installeren. Daarom bieden we de keuze; cloud of on-premise - het beste van beide werelden. We maken het onze klanten gemakkelijker om de gewenste implementatiemethode te selecteren in combinatie met de beste service en ondersteuning van Exact. Het samenbrengen van de technische kennis en mogelijkheden van Exact en Parentix, twee leiders op de Nederlandse markt, is geweldig nieuws voor onze klanten.”

Aanvullende cloud business-applicaties
Door deze keuzevrijheid kunnen klanten van Exact kiezen voor de optie die het beste aansluit bij hun beveiligings- en prestatiebehoeften. De overname van Parentix biedt klanten van Exact ook het voordeel van toegang tot aanvullende business-applicaties in de cloud, zoals werkplekbeheer, Office 365 en Skype for Business.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exact.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact neemt WinBooks over [17-12-2019]

Exact legt met RGS Ready certificaat basis voor datagedreven diensten [24-07-2019]

Exact breidt aanwezigheid in de bouwsector uit met de overname van bouw7 [05-06-2019]

Dit zijn de tien meest innovatieve accountants van Nederland [05-04-2019]

Exact neemt leverancier van declaratiesoftware SRXP over [14-01-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Woensdag 8 april 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED