Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nederlandse leverancier van clouddiensten in Nederland wordt dochter van Exact

Plaatsingsdatum 03-07-2018
Berichtdatum 3 juli 2018

Exact neemt Parentix over, een Nederlandse leverancier van cloud-diensten. Exact en Parentix werken al jarenlang samen en bieden klanten cloud-diensten en -expertise voor managed cloud-implementaties van Exact Globe en Synergy en aanvullende bedrijfsapplicaties.

Keuzevrijheid
Klanten van Exact Globe en Synergy kunnen kiezen tussen verschillende implementatiemethodes. Ze kunnen Exact-software afnemen vanuit hun eigen cloud, met behulp van de onlangs aangekondigde ondersteuning voor Amazone Web Services (AWS), via hun eigen ‘on-premise’ IT-infrastructuur, of in de cloud van Exact - die beschikbaar wordt dankzij de overname van Parentix.

Phill Robinson, CEO van Exact: "We investeren fors in cloud-technologie, en zijn verheugd om de overname van Parentix aan te kondigen. Dit past binnen onze ambitie om de innovatiesnelheid van onze productfamilies Globe en Synergy verder op te schroeven. Tegelijkertijd geven veel klanten er nu nog de voorkeur aan om de software op hun eigen infrastructuur te installeren. Daarom bieden we de keuze; cloud of on-premise - het beste van beide werelden. We maken het onze klanten gemakkelijker om de gewenste implementatiemethode te selecteren in combinatie met de beste service en ondersteuning van Exact. Het samenbrengen van de technische kennis en mogelijkheden van Exact en Parentix, twee leiders op de Nederlandse markt, is geweldig nieuws voor onze klanten.”

Aanvullende cloud business-applicaties
Door deze keuzevrijheid kunnen klanten van Exact kiezen voor de optie die het beste aansluit bij hun beveiligings- en prestatiebehoeften. De overname van Parentix biedt klanten van Exact ook het voordeel van toegang tot aanvullende business-applicaties in de cloud, zoals werkplekbeheer, Office 365 en Skype for Business.

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials
Bronvermelding Exact Software
Internet URL http://www.exact.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact neemt ProQuro over [02-11-2018]

Dit zijn de zes finalisten voor de Exact Cloud Award 2018 [11-07-2018]

Dit is de Top 15 voor de Exact Cloud Award 2018 [19-04-2018]

BALR. kiest Exact voor internationale groeiambities [16-04-2018]

Exact geeft klanten boost in samenwerking met nieuwe innovaties in Spring 18 Release [10-04-2018]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED