Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Dit zijn de zes finalisten voor de Exact Cloud Award 2018

Plaatsingsdatum 11-07-2018
Berichtdatum 11 juli 2018

Na intensief overleg heeft de jury de Cloud Award Top 6 bekend gemaakt. Onder de finalisten zitten jonge kantoren die de branche willen opschudden, maar ook ervaren kantoren die ict tactisch inzetten om de ondernemer beter te maken. Ze hebben een gemeenschappelijke deler: het gaat niet om de hamer en de spijker maar om het schilderij aan de muur.

Moeilijker dan ooit
Het was nog moeilijker dan voorgaande jaren om de Top 6 samen te stellen, blikt juryvoorzitter Martin van Vliet (Exact) terug op het selectieproces dat discussies opleverde.
Kantoren uit de Top 15 toonden met de vragenlijst eerder al aan dat ze van goeden huize komen. Daarnaast hebben ze grote inspanningen geleverd om zoveel mogelijk stemmen te werven. Hieruit hebben we een Top 6 samengesteld.

Mooie voorbeelden
Frans Heitling (Accountancy Vanmorgen) is jurylid van het eerste uur. Hij ziet dat de inzendingen dit jaar meer waarde toevoegen voor de klant dan ooit.
Kantoren die technologie inzetten - als basis voor het operationele - gaan het winnen”, zegt hij. “De 6 finalisten hebben mooie voorbeelden van verdieping en verbreding in hun dienstverlening.”

Met je kop boven de rest uitsteken
Het valt Koen de Jong (De Jong Accountants en Adviseurs, winnaar van vorig jaar) op dat de finalisten laten zien dat ze moeilijke keuzes hebben gemaakt. “Je moet echt iets anders gaan doen om met je kop boven de rest uit te steken”, zegt Koen. “Dat betekent lef tonen.”

Jurylid Perry Telle (NOAB) concludeert: “Procesoptimalisatie en dashboarding zijn doorgebroken bij veel kantoren. Dit is een basisvoorwaarde om klanten beter te helpen.”

Juryvoorzitter Martin van Vliet beaamt dat. “We zien dat online samenwerken met klanten de norm is bij succesvolle kantoren. Dus ict inzetten als hulpmiddel om ondernemers verder te helpen”, voegt hij toe.


Top 6
En dan nu de zes finalisten die strijden om de Cloud Award 2018 (in alfabetische volgorde).

• FinHill Hilversum
• GetMonkeys
• Joinson & Spice
• KroeseWevers
• Roel Hermans Administratiekantoor
• SFAA

Op naar een award
In september presenteert de Top 6 aan de jury. Hierna zal de jury hun uiteindelijk kezue maken. “Het valt dit jaar op dat kantoren veel meer nadenken over de strategie achter de inzet van technologie”, zegt Menno Kooreman (SRA) “Als jury zijn we erg benieuwd naar de visie van de Top 6 én de bewijsvoering van hun IT strategie.

Bekendmaking winnaars
Op Exact Live op 10 oktober wordt bekend gemaakt welk kantoren de Cloud Awards winnen. Ben jij benieuwd wie zich Cloud kantoor van het jaar mag noemen én wie er vandoor gaan met de award voor innovatie of samenwerking? Schrijf je dan zeker in voor Exact Live en laat je inspireren tijdens het speciale Accountancy Programma.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Exact
Internet URL Exact

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Exact maakt nieuwe namen Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen bekend: Accountancy Gemak en Software Gemak [19-03-2021]

Exact neemt WinBooks over [17-12-2019]

Exact legt met RGS Ready certificaat basis voor datagedreven diensten [24-07-2019]

Exact breidt aanwezigheid in de bouwsector uit met de overname van bouw7 [05-06-2019]

Exact neemt ProQuro over [02-11-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...
 AFAS Software


Visma Software


MUIS Software


RADAR Software


TecknowOnerzoeksbureau GBNED