Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Planning Company: nieuw in Factview

Plaatsingsdatum 14-07-2018
Berichtdatum 13 juli 2018

Factview is een online rapportage, prognose en analyse systeem voor financiële planning & control, ontwikkeld door Planning Company. Met Factview is letterlijk alle financiële informatie binnen handbereik. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor directies en bestuurders van mkb bedrijven en maatschappelijke organisaties die niet over voldoende financiële kennis beschikken of moeite hebben met het lezen van financiële rapporten.

Nieuw in Factview is:

Budgetmodule
U kunt nu budgetten invoeren in Factview en vergelijken met de actuals. Dit kan op verschillende dimensieniveau's zoals per grootboekrekening, kostenplaats, projecten en relaties. Ook kunt u meerdere budgetten toevoegen, bijvoorbeeld jaarbudget, maandbudget, latest estimate budgetverwachting etc. U kunt zodoende ook de budgetten met elkaar vergelijken.

Publiceren van management informatie
Voor projectleiders, afdelingsmanagers en directieleden kan een eigen omgeving in Factview worden gemaakt, waarin zij de voor hen relevante informatie kunnen bekijken, analyseren en rapporteren. Iedere financieel verantwoordelijke kan zodoende zijn of haar resultaten bekijken, vergelijken met het budget, zien hoe de resultaten zijn opgebouwd uit onderliggende mutaties, inzoomen op kostenplaatsen, relaties en nog veel meer. En dat op het tijdstip wanneer het hun uitkomt. Voor de controller levert dit veel tijdwinst op aangezien alle resultaten en details online opvraagbaar zijn, zodat daardoor geen projectoverzichten etc. meer hoeven worden opgesteld per project of afdeling.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Planning Company
Internet URL Planning Company

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED