Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Internationale bedrijven versnellen transacties op een veilige manier dankzij Oracle Blockchain Service

Plaatsingsdatum 17-07-2018
Berichtdatum 17 juli 2018

Oracle Blockchain Cloud Service is vanaf nu beschikbaar. Met deze dienst kunnen organisaties eenvoudig blockchainnetwerken bouwen voor veiligere en efficiëntere transacties, en om goederen wereldwijd te kunnen volgen in de supply chain. Bedrijven over de gehele wereld hebben eerder al een early-adopterversie van deze dienst geïmplementeerd, waaronder Arab Jordan Investment Bank, CargoSmart, Certified Origins, Indian Oil, Intelipost, MTO, Neurosoft, Nigeria Customs, Sofbang, Solar Site Design en TradeFin.

Blockchain heeft de potentie om de manier waarop bedrijven in alle sectoren hun bedrijfsvoering aanpakken, fundamenteel te veranderen. Het maakt interacties veiliger, transparant, efficiënt en kosteneffectief. Oracle Blockchain Cloud Service biedt klanten een developmentplatform om hun eigen netwerk op te bouwen en voor een snelle integratie met Oracle SaaS en externe applicaties die ze al gebruiken, maar ook voor andere blockchainnetwerken en Oracle PaaS-diensten. Ook biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om blockchainnetwerken aan te bieden, lid te worden van andere organisaties en om slimme contracten uit te rollen en uit te voeren voor het updaten en raadplegen van het grootboek. Oracle’s blockchainplatform benut de jarenlange ervaring van het bedrijf in diverse branches en zijn uitgebreide partnerecosysteem om vertrouwelijke transacties door middel van blockchain op een betrouwbare manier te delen met leveranciers, banken en andere handelspartners.

Oracle’s blockchainplatform is gebouwd op basis van The Linux Foundation’s Hyperledger Fabric en is vooraf samengesteld met alle onderliggende infrastructuurafhankelijkheden, containerlifecyclemanagement, eventservices, identiteitsmanagement, REST-proxy en een aantal operations- en monitoringtools. Dit alles is geïntegreerd binnen één console, wat de installatie en het proces van applicatieontwikkeling versnelt. Oracle Blockchain Cloud Service is een cloudplatform in beheer van Oracle, met een beschikbaarheids-SLA van 99,95 procent. Het beschikt over ingebouwde hoge-beschikbaarheidsconfiguratie, autonome recovery-agents en doorlopende back-upfuncties voor grootboeken die disaster recovery van meerdere datacenters in meerdere beschikbaarheidsdomeinen mogelijk maken.

Categorie(n) Blockchain, Branche > Dienstverlening, Branche > Financials, ICT Innovatie, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > ICT bedrijven
Bronvermelding Oracle
Internet URL Oracle

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Oracle helpt HR-teams te voldoen aan nieuwe eisen werkomgeving [29-09-2020]

Oracle versterkt toonaangevende cloud ERP [29-09-2020]

Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office [16-01-2019]

Larry Ellison schetst koers voor toekomst van de cloud [23-10-2018]

Oracle en LinkedIn slaan handen ineen voor verbeterde ervaring sollicitanten en medewerkers [11-10-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED